Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
střechy / foto: shutterstock

Klempíři jsou nepostradatelnou součástí zdravé a bezpečné stavby. Jak vybrat ty správné?

Pravděpodobně všichni chceme žít v domácnostech, které jsou bezpečné, pohodlné a nenáročné na údržbu.

Dosáhnutí takového ideálního stavu však vyžaduje velmi poctivou práci a nepodcenění žádného detailu. To platí jak pro základy, stěny, okna, dveře, stropy, tak i pro nepostradatelnou střechu. Právě ta bývá často kamenem úrazu. Na co si dát pozor?

Střešní krytiny

Vsaďte na moderní materiály

Nejspíše nikoho z vás nepřekvapí, že klempířské prvkystřešní krytiny prochází postupem času nikdy nekončícím vývojem vedoucím k jejich neustálému zlepšování. Vývoj nových potřeb je ohromným celosvětovým businessem, přičemž se není čemu divit. Každý člověk totiž chce od své nemovitosti co nejlepší vlastnosti a co nejméně nevýhod.

Jedněmi z nejnovějších invencí jsou plechové střešní krytiny a plastové střešní krytiny. Oba materiály se pyšní velkou chemickou i mechanickou odolností, desetiletími téměř bezúdržbové životnosti, solidními izolačními vlastnostmi a malou váhou. Zároveň se dočkáte jednoduché a rychlé instalace, která vás finančně nezruinuje.

Klempířská výroba

Dávejte si však pozor

Všechny výše zmíněné benefity platí jen v situaci, kdy zvolíte poctivé dodavatele i řemeslníky. Ani ty nejlepší produkty vám nebudou k ničemu, když budou neodborně namontované. Z toho důvodu zvažte výběr pomocníků nejen na základě jejich ceny, nýbrž i recenzí od předchozích klientů. Spoustu pozitivních ohlasů si za třicet let své praxe vysloužila firma STAV-INVEST, jejíž specializací je klempířská výroba.

Není to jen daná výroba klempířských prvků, ale základem všeho je i poctivá zákaznická péče, stabilní a přívětivá cenová politika, stejně jako možnost dodání objednávky až na vaši adresu. V případě jakéhokoliv dotazu se nebojte zeptat speciálně vyškolené obsluhy obchodu pod výše vloženým odkazem.

K tomuto článku není otevřena diskuze