Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rezidenční bydlení / foto: Shutterstock

Bydlení v Praze nemusí být jen o hluku a prašných ulicích. Kde se dočkáte klidu?

Na území hlavního města žije v současné době více než 1,3 milionu obyvatel. Není vůbec divu, že každým rokem se toto číslo postupně zvyšuje, což je způsobené pestrým množstvím benefitů, které vám tato metropole nabídne.

Spousta práce, zajímavé platy, mnoho kulturních událostí, bezpočet obchodů a dalších příležitostí jsou jasným lákadlem pro mladé i staré. Dají se ještě vůbec sehnat dostupné byty?

Prodej bytů

Omezený počet projektů

Vzhledem k popularitě hlavního města je naprosto jasné, že je prodej bytů v této lokalitě úplným závodem pro všechny zúčastněné. Poptávka zkrátka několikrát převyšuje nabídku, na což je nutné myslet. Láká-li vás tedy investice do dané oblasti, musíte pravidelně sledovat nejnovější informace a v případě zájmu ihned skočit po dostupné příležitosti.

V této chvíli stojí za zmínku hlavně novostavby ve Zbuzanech, které jsou situované kousek od Prahy 16. Tato malá vesnice se chlubí úplným klidem, rodinnou atmosférou, malebnou přírodou a blízkou dojezdovou vzdáleností do centra metropole.

Samozřejmě vás budou zajímat i samotné bytové jednotky, jichž naleznete rovnou několik typů. Zvolit lze z garsonky, 2+kk, 3+kk i prostorné varianty 4+kk. Ať už se tedy chystáte bydlet sami, ve dvou, či s celou rodinou, bezesporu si přijdete na to své.

Developerské projekty

Ještě není pozdě

Zmíněné developerské projekty si můžete prohlédnout na internetových stránkách pod výše vloženými odkazy, které vás odkážou na prezentaci známé společnosti Geosan Development. Ta se ve svém oboru pohybuje již od roku 1998 a za tu dobu stihla zrealizovat nepočitatelné množství staveb, jejichž služeb využívá velká spousta rodin i jedinců. Podívejte se sami, nebojte se na cokoliv zeptat těchto expertů a rozhodněte se podle svého nejlepšího svědomí, jestli je to ta správná cesta pro vaši budoucnost.

K tomuto článku není otevřena diskuze