Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Online školení / foto: foto: https://www.instructor.cz/

Školení BOZP snadno a rychle? Vsaďte na moderní online kurzy

Podnikání v technologickém a výrobním odvětví přináší celou řadu nepřehlédnutelných rizik, s nimiž se musíte za každou cenu poprat. Chcete-li dosáhnout úspěchu a zajistit si zajímavé zisky, bude nutné udělat z vašeho pracoviště bezpečné místo.

Pouhé úvodní školení zaměstnanců vážně nestačí, a proto se vám bude hodit profesionální pomoc. Jak na to?

Nekomplikujte si život - vsaďte na online kurzy

Povinná školení zaměstnanců sice nejsou ničím oblíbeným, ale jedná se o vaši legislativní povinnost, kterou zkrátka musíte za každou cenu splnit. Ať už se jedná o vstupní školení zaměstnanců, školení požární ochrany či kteroukoliv další formu vzdělávání, vsaďte na online kurzy. Ty vám celý proces usnadní a přinesou spoustu dalších benefitů.

Online školení BOZP

Upozorní vás nejen na to, jak často se provádí školení pro zaměstnance (internetové vyhledávače jsou neustále atakované výrazem „školení zaměstnanců o požární ochraně jak často“), nýbrž jej za vás dokonce celé zařídí. Velmi vyhledávanou a populární LMS platformou pro školení BOZP online je INSTRUCTOR od známé společnosti PREVENT.

Proč zrovna LMS platforma INSTRUCTOR?

Zmíněná firma se již více než dvacet osm let pohybuje v odvětví bezpečnosti práce, pracovnělékařských služeb, vzdělávání, agendy, kontrol a dalších nezbytně nutných činností pro podnikatele. Její komplexní systém zajišťující online školení BOZP poskytuje celou řadu zajímavých výhod.

Místo složitého vyhledávání a domlouvání školitelů zkrátka vsadíte na plně nastavitelný počítačový systém, který lze zapnout naprosto kdykoliv a odkudkoliv. Během jeho chodu se zároveň dočkáte stoprocentního zaznamenávání výsledků testů, budete s jeho pomocí moci udělovat certifikáty, vést porady a odesílat důležitá data příslušným orgánům. To vše během několika málo kliknutí myši z pohodlí kanceláře.

BOZP online

Komplexní služby od A až po Z

Vyjmenovat všechny jednotlivé funkce systému INSTRUCTOR by vydalo na samotnou knihu, přičemž je spíše podstatné zmínit, že je budete moci ovládat snadno a bez jakéhokoliv stresu. Samozřejmostí je plná zákaznická péče, poradenství a okamžitá pomoc v případě jakýchkoliv nejasností.

Zajímá-li vás více, podívejte se na internetové stránky pod výše vloženými odkazy, přečtěte si informace a vsaďte na nezávaznou úvodní konzultaci zdarma. Nebojte se vyjádřit svá specifická přání, abyste získali program šitý na míru vašim požadavkům.

Ať už budete řešit specifické školení vedoucích zaměstnanců, úvodní seznámení nováčků s vaší firmou, nebo vás momentálně čeká nauka o požární bezpečnosti, zaměřte se na intuitivní online vzdělávání. Vpravo nahoře na uvedených stránkách naleznete kontaktní údaje, na jejichž základech si dohodnete veškeré podrobnosti.

K tomuto článku není otevřena diskuze