Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mobilní telefon iPhone / foto: NYC Russ / Shutterstock.com

Víme, kde seženete použitý iPhone za hubičku

Brousíte si zuby na mobil značky Apple, ale na nový zkrátka nemáte peníze? Nevadí. Kupte si ten z druhé ruky. Sice již používaný, ale v perfektním technickém stavu. A ve srovnání s tím novým skutečně za hubičku.

Apple iPhone je vskutku úžasnou hračičkou. Z funkcí, jimiž disponuje, jde až hlava kolem. Krásně fotí i natáčí videa, sleduje váš zdravotní stav, naviguje vás, umožňuje vám být v obraze i v kontaktu se svými přáteli, bankou a dalšími institucemi, překládá z různých jazyků atd. Funkcí v moderních iPhonech navíc stále přibývá. Možná namítnete, že tyto funkce a aplikace používají i mobily konkurenčních značek. Ano, ale ty všechny do jednoho kopírují Apple. Ten byl první! A co je první, většinou bývá i nejlepší.

Mobilní telefony iPhone

Ach, ta cena

Produkty značky Apple v podstatě mají jeden nedostatek. Pro spoustu lidí jsou finančně nedostupné. V tom případě existují dvě možnosti – koupit si mobil konkurenční značky, což rozhodně nedoporučujeme, nebo si koupit iPhone z druhé ruky. Sice již používané, avšak po technické stránce v naprostém pořádku.

IPhone z druhé ruky? Proč ne!

Jde přeci hlavně o to, aby použitý iPhone fungoval, nebo ne? To, že je z druhé ruky, přeci nikdo nepozná. A vaše peněženka rozhodně pozná, že je řádově levnější. IPhone 11 Pro tu pořídíte za zhruba 12 tisíc korun. V nabídce e-shopu jabkolevne.cz se setkáte s produkty různých kategorií. Nerozbalenými (novými), rozbalenými (ale nepoužívanými), zánovními (výstavní kusy), a používanými. Používané produkty jsou pak rozděleny do dalších několika kategorií (A, A-, A/B, B C). Nejhůře na tom jsou používané iPhony kategorie C, které jsou charakterizovány jako „ojeté mobily vhodné do terénu“. Ty jdou skutečně za hubičku.

Ušetřené peníze

Máte Apple produkt na prodej?

Na jabkolevne.cz samozřejmě můžete i prodávat. E-shop se specializuje i na výkup iPhonů stejně jako i Padů, iMaců, Macbooků a hodinek Apple Watch. Peníze dostanete buď v hotovosti, nebo vám částka bude odečtena od dalšího nákupu.

K tomuto článku není otevřena diskuze