Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kartonové krabice / foto: shutterstock

Odesíláte pravidelně zboží zákazníkům? Neutrácejte zbytečně za krabice

Dnešní doba vyžaduje neustálé odesílání zboží na dálku, přímo do domovů zákazníků. Ačkoliv se jedná o velmi složitou práci, pokud ji pojmete správně, dokážete krásně zvýšit své dlouhodobé zisky.

Na co si rozhodně musíte dávat pozor, jestli nechcete řešit reklamace?

Opatrnost nadevše

Každá kategorie zboží vyžaduje specifický přístup a odlišné obalové materiály. Nezáleží však na tom, jestli prodáváte oblečení, sklenice, nářadí, knihy nebo třeba elektroniku, vždy balte s maximální obezřetností. Dodávky i depa kurýrních služeb jsou totiž pro zasílané položky velmi nebezpečnými místy.

Obecně se doporučuje používat spíše pevnější pětivrstvé kartonové krabice stálých tvarů. Určitě si dávejte pozor na podmínky jednotlivých poskytovatelů, protože každý z nich vyžaduje jiné rozměry, hmotnost i tvar zásilek. Všichni z nich však mají jedno společné – nechovají se k přepravovaným položkám příliš dobře.

Obalový materiál

Pořádná výplň

Z toho důvodu dbejte při kompletování krabice na několik zásadních kritérií. Prodané zboží se rozhodně nesmí dotýkat vnitřních stěn boxu. Zároveň je nutné jej fixovat tak, aby se nemohlo během přepravy samovolně pohybovat. Vždy používejte raději větší množství výplňového materiálu a naplňte s ním kartonový obal až po okraj. Na konci zalepte veškeré spoje pevnou lepicí páskou. Splníte-li dané kroky, vyhnete se nepříjemným reklamacím.

Sháníte-li neustále velkou spoustu krabic, bude se vám hodit spolehlivý dodavatel s nízkými cenami. Každá ušetřená koruna vám totiž z dlouhodobého hlediska zajistí podstatné zvýšení zisků. Navštivte internetové stránky známých obchodníků ze společnosti Box48.cz. Zmínění profesionálové si své produkty sami vyrábí, a tak vám nabídnou bezkonkurenční ceny bez zbytečných přirážek.

K tomuto článku není otevřena diskuze