Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Přiťuknutí u dobrého jídla / foto: shutterstock

Chystáte firemní akci? Pak nezapomeňte na catering

Máte dobře fungující podnikání a šikovné zaměstnance? V takovém případě jim rozhodně musíte alespoň jednou ročně naplánovat pořádnou firemní akci.

Taková událost stmelí tým, namotivuje ho a poslouží jako vaše poděkování za poctivou práci. Jak snadno vyřešit občerstvení a nápoje?

Honosný catering

Co musí obsahovat úplně každá stmelovací akce pro větší množství lidí? Samozřejmě chutné a kvalitní občerstvení, stejně jako dobré alkoholické i nealkoholické nápoje. V těchto ohledech se většinou nevyplácí spoléhat se na typické restaurace, které nejsou vybavené na podobný náročný typ příležitostí. Ty vám maximálně tak uvaří několik běžných obědů, což ani zdaleka nestačí. Přesně proto přichází na scénu cateringové služby. Jedná se o společnosti, které se specializují přímo na přípravu kompletního menu na firemní večírky, svatby, oslavy narozenin, teambuildingové akce a podobně. Většinou vám nabídnou opravdu pestrý jídelníček složený z mnoha různých chodů od A až po Z. Navíc zajistí i podávání nápojů.

Venkovní catering

Komplexní péče od A až po Z

Kvalitní cateringová firma vám nabídne i kompletní obsluhu od A až po Z. To znamená, že budete mít k dispozici krásné hostesky, číšníky, barmany či třeba zábavnou barmanskou show a podobně. Po samotném skončení akce zvolená společnost dokonce zajistí i úklid a další důležité úkoly. Vy tak pouze přijdete, pobavíte se, najíte se a odejdete. Žádné starosti ani povinnosti. Takovým způsobem pracuje například oblíbená firma catering Praha, která se specializuje na podávání jídel i zábavu pro všechny typy akcí – od obyčejné snídaně v kanceláři, firemního večírku přes BBQ párty až po galavečery. Pokud tedy zrovna váháte nad ideální podobou své akce, na webových stránkách zmíněných odborníků načerpáte potřebnou inspiraci.

 

 

 

 

K tomuto článku není otevřena diskuze