Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
cestování / foto: shutterstock

Autobusem do Chorvatska

Začínají letní prázdniny a statisíce Čechů znovu vyrážejí na letní dovolené. Mnoho z nás opět volí svá oblíbená, časem prověřená letoviska, a to nejčastěji v Chorvatsku.

To se tradičně těší vysoké oblibě pro svou dobrou dostupnost, příjemné počasí a teplé moře. Stále více lidí také objevuje výhody cestování do zahraničí autobusem.

Pohodlí bez starostí

Historky o tom, jak se rodinný vůz po cestě na dovolenou rozpadl na prvočinitele, sice možná později patří mezi ty zábavné, ale skutečně je zažít si asi nikdo nepřeje. Začínat dovolenou únavou z více než desetihodinového řízení taky není to pravé ořechové. Řešením je vyrazit do Chorvatska autobusem.

Nejen, že se můžete po cestě v klidu prospat a na druhý den být u moře čerství a plni energie, ale odpadnou i starosti okolo levného tankování pohonných hmot, dálničních poplatků a dalších potíží, které všichni známe a nenávidíme.

Větší skupiny jedině autobusem!

Možná jste někdy byli součástí větší skupiny přátel či známých, která se rozhodla vyrazit do Chorvatska společně. Obvykle to obnáší rozpočítávání lidí do aut pro optimalizaci nákladů, mnoho nadbytečné organizace a zařizování, problémy se zastavením při společných zastávkách a podobně. Zjednodušení přináší možnost pronajmout si jeden autobus, který pojme celou skupinu a člověk je stále svým vlastním pánem. Pro menší skupiny může být řešením pronájem minibusu, například výborného vozu Mercedes Sprinter, který pojme 20 pasažérů a řidiče.

Jaké jsou možnosti?

Společnost Gumdrop zajišťuje pronájem autobusů a sezónní dopravu do Chorvatska již od roku 1999, a je tedy na trhu již dávno spolehlivým hráčem. Dočkáte se zde moderních autobusů, školených řidičů profesionálů i příjemného a přátelského přístupu.

Podtrženo a sečteno, není nad čím váhat. Snad už jen – šťastnou cestu!

K tomuto článku není otevřena diskuze