Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
kolaz paris rome / foto: shutterstock

Poznávací zájezdy od Redok Travel

Už se nemůžete dočkat nezapomenutelné evropské dovolené? Milujete vůni přírody, pestré drahokamy architektury, sportovní atrakce a dlouhé procházky po písečných plážích?

Podívejte se do nejžhavějších destinací Evropy, třeba do Francie či Itálie! Čekají na vás nekonečné radovánky u moře, smyslné perly historie, noční rej na diskotékách a v neposlední řadě výborné kulinářské speciality.

 

Sladkou Francii nic nepřekoná


Ano, půvaby Paříže jsou nevyzpytatelné. Městem protéká řeka Seina propojená nesčetnými vodními kanály. Seina dělí evropský kolos na levý a pravý břeh.Nalaďte se na vlnu pohody a rezervujte si poznávací zájezd Paříž! Město romantiků, milovníků kultury a nočního života vás uvítá v celé své kráse. Věděli jste, že první zmínka o osídlení světově proslulé metropole pochází z doby 4500 před naším letopočtem?

Proslulé je předměstí a cenné klenoty architektury, jako jsou katedrála Notre-Dame, bazilika Sacré-coeur, Museé Louvre, Vítězný oblouk, Eiffelova věž, Invalidovna i Pantéon. Pokud si objednáte poznávací zájezd Paříž od Redok Travel, spatříte všechny její dominanty na vlastní oči.

 

Toulky dechberoucí krajinou

Co se vám vybaví jako první, když pomyslíte na božskou Francii? Paříž, impozantní hrady a zámky na Loiře, vzrušující Provence, chuť šampaňského, camembertu a mořských plodů?

Vydejte se za tajemstvím Panny Orleánské, odhalte kouzlo Carcassone a královské katedrály v Remeši. Táhne vás to k moři? Objevte magii Normandie!

Pěší turistika, cyklistika, adrenalinové sporty i wellness programy vás čekají v lázeňských přímořských městech, Alpách i Pyrenejích.

Itálii prostě neodoláte

Milovníci plážových radovánek a úchvatných divů prastaré architektury ocení poznávací zájezd Řím. Redok Travel vám zprostředkuje výlet za památkami Neapole, Palerma anebo k majestátnímu Vesusu, Etně či na Mont Blanc.

Dovolená v Itálii, to je vše, co potřebujete k tomu, abyste nabrali novou energii do náročných pracovních dní!

Poznávací zájezdy od Redok Travel

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!