Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Renault Talisman / foto: renault

Pro vysněné auto a odborný servis jedině do autorizovaného salonu

Znáte to? Jedete s autem francouzské výroby do běžného servisu a slyšíte poznámky na „ty Francouze“.

Znáte to? Jedete s autem francouzské výroby do běžného servisu a slyšíte poznámky na „ty Francouze“, kteří mají na všechno speciální klíče a podobně, a vaše auto je opravováno kvůli nedostatečnému vybavení třikrát déle než v autorizovaném servisu, kde jsou na Renaulty a Peugeoty připraveni. Nakonec na opravě proděláte a ještě čekáte dlouho na spravený vůz.

Renault servis, Dacia servis, prodej nových a ojetých vozů, výkup starších aut

Autosalon Renault Retail Group CZ prodává nové a ojeté vozy Renault a Dacia, je zaměřen na Renault servis a Dacia servis, stejně jako na prodej náhradních dílů a výkup starších vozů. V mechanické dílně se odborníci s přednostním zaměřením na jmenované značky vozů dovedou postarat o každé vozidlo tak, že odjíždí z autodílny jako nové.

Dacia Duster
Dacia Duster

Komplexní služby pojímají pneuservis, emise, STK a diagnostiku

Renault servis se soustředí na záruční a pozáruční opravy i těch aut, jež nebyla zakoupena v tomto autosalonu. Jakákoliv oprava auta není nemožná, testují se brzdy a tlumiče, kontroluje a seřizuje se geometrie náprav, pneumatikám je dopřána veškerá péče – výměny i revize tlaku. Vozy Renault podstupují speciální diagnostiku, měří se emise a vyřizují STK. Servisní prohlídky a generální kontroly vozů jsou samozřejmou součástí servisu Renault.

Video záznamy z oprav, levné náhradní díly, půjčení náhradního vozu

Během oprav a kontrol auta se pořizují video záznamy, podle nichž si můžou motoristé určit míru požadovaných oprav i uskutečněných zásahů. Vlastníkům starších typů aut, u kterých se musejí vyměnit některé díly, jsou nabídnuty cenově výhodné alternativní autosoučástky Motrio. Pro ty řidiče, kteří musejí nechat svůj automobil v servisu na delší dobu, lze vyřídit zapůjčení náhradního vozidla.

Pro vysněné auto a odborný servis jedině do autorizovaného salonu

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1