Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Letní dovolená / foto: Shutterstock

Nevíte si rady s výběrem dovolené? Obraťte se na cestovní agenturu

Když ještě nemáte konkrétní představu o své nastávající dovolené, je skvělým pomocníkem právě cestovní agentura, neboť zde naleznete přehledně uspořádané zájezdy na jednom místě.

Ušetříte tak čas zdlouhavým obcházením různých cestovních kanceláří či přebíráním se nespočtem internetových nabídek.

Čemu dáváte přednost?

Plánujete dovolenou v zimním období? Pak se nabízejí dvě možnosti, jakým způsobem ji strávit. Buď vyrazíte na hory za zimními radovánkami, nebo se radši pojedete ohřát k moři. V prvním případě si určitě vyberete z bohaté nabídky lyžařských zájezdů v rakouských nebo italských Alpách. U druhé varianty sáhnete po exotice v oblíbených destinacích, jako jsou Bali, Filipíny či Thajsko, kde se zaručeně ohřejete.

Cestujte za poznáním

Neláká vás nic z předchozího? Lyžování neholdujete a válení na pláži vám přijde jako ztráta času? Pokud máte rádi aktivní dovolenou, zvolte poznávací zájezdy, o nichž se dozvíte více zde. Mezi turisticky nejvyhledávanější místa patří Benátky, Florencie, Provence, Paříž, Londýn, Řím, Barcelona a Atény. Poznávací zájezdy vám díky zkušeným průvodcům umožní navštívit všechna nejzajímavější místa v dané oblasti.

Proč zvolit služby cestovní agentury?

V prvé řadě je to značná úspora času, neboť stačí naspecifikovat vaše požadavky a pak se už můžete těšit na nabídky šité přímo na míru. Z pestré nabídky zájezdů, jejichž ceny jsou stejné jako u pořádající cestovní kanceláře, si jistě vyberete. Vyzkoušejte přehledné a snadné vyhledávání zájezdů, v nichž lze filtrovat dle země, ceny, počtu dní, úrovně hotelu, stravování a množství poskytovaných služeb. Samostatnou kategorií je pak extra nabídka last minute dovolených za bezkonkurenční ceny. Veškeré vaše dotazy a požadavky je připraven zpracovat tým ochotných profesionálů.

K tomuto článku není otevřena diskuze