Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Karlín / foto: shutterstock

Proč je pražský Karlín tolik oblíbený a vyhledávaný zahraničními i tuzemskými návštěvníky?

Nechte se okouzlit malebnou pražskou čtvrtí, která poslední roky získává na popularitě mezi turisty i obchodníky.

Městská část Karlín rozkládající se mezi Rohanským nábřežím a údolím řeky Vltavy prošla v poslední době díky urbanistickému vlivu razantní přeměnou a stala se tak vyhledávanou destinací pro soukromé i služební cesty. Skloubením staré zástavby s moderními budovami vznikla nová podoba Karlína, která poskytuje sídla nadnárodním korporacím a přesto neztrácí své charakteristické kouzlo původní pražské čtvrti. Ať už se chytáte navštívit Prahu s cílem vidět naše nejznámější historické památky, nebo chcete udělat opravdu dobrý dojem na své obchodní partnery, malebný Karlín bude jistě skvělou volbou.

Snadná dostupnost

Městská část Karlín je vyhledávaná nejen díky svému nespornému kouzlu, její velkou výhodou je také rychlá a snadná dostupnost do centra. Metrem, tramvají i pěšky – za pouhých 15 minut se dostanete přímo do historického jádra našeho hlavního města. V těsné blízkosti se nachází autobusové nádraží Florenc, a pokud zvolíte právě příjemný hotel v Praze na Florenci, můžete využít jak napojení na městskou hromadnou dopravu, tak i na dálkové spoje.

Soukromé i pracovní pobyty

Moderní lifestylový Botanique Hotel Prague nabízí ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích, které jsou luxusně vybaveny velkými pohodlnými postelemi, novými 49" full HD Samsung Smart televizemi, rychlým internetem, pracovním stolem, setem na přípravu kávy a čaje, minilednicí, trezorem na notebook, vodou zdarma a luxusní přírodní kosmetikou. Jestliže spíše než odpočinek hledáte kvalitní konferenční prostory v Praze, také v tomto případě vás Botanique Hotel Prague nezklame a má opravdu co nabídnout. Dva velké konferenční sály s možností propojení i sedm dalších menších konferenčních místností disponují silnou a spolehlivou Wi-Fi, vestavěným sound systémem a klimatizací.

Gastronomické delikatesy

Dopřejte si vydatnou snídani nebo příjemné posezení v hotelové restauraci, jejíž menu uspokojí i náročné gurmány. Bistro v Praze 8 je otevřeno od rána až do pozdních nočních hodin a kromě specialit místního šéfkuchaře vám doporučujeme ochutnat moravská i zahraniční vína z široké nabídky místní vinotéky nebo originální exotické koktejly.

Proč je pražský Karlín tolik oblíbený a vyhledávaný zahraničními i tuzemskými návštěvníky?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!