Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kemp Lodín / foto: https://www.camplodin.cz/

Letní dovolená v kempu, v němž se rozhodně nebudete nudit

Stále jste se ještě nerozhodli, zda a kam zamíříte se svou rodinou či přáteli na letošní letní dovolenou?

Jestliže vás z různých důvodů zrovna neláká pobyt někde v zahraničí u moře a raději dáváte přednost domácímu prostředí, pak vězte, že se tou pravou volbou může stát kemp Lodín.

Pro koho je Lodín ideálním zázemím a na co všechno se můžete těšit?

Kemp s koupalištěm Lodín nabízí ideální podmínky pro rodiny s dětmi, spoustu zábavy a relaxace si zde ale užijí rovněž kamarádi a přátelé, kteří plánují společnou dovolenou alespoň na pár dní. Letní dovolená v Čechách nemusí být drahou záležitostí, autokemp totiž nabízí přívětivé ceny.

Ubytování v chatkách

Kromě tamního koupaliště si v rámci pobytu budete moci zahrát minigolf, nechybí zde ani venkovní fitness. Samozřejmostí je pak přítomnost sportovních hřišť, na nichž se dá hrát volejbal, fotbal, tenis, ale i řada dalších míčových sportů. Myšleno je rovněž na děti, ty zde mají vlastní dětské hřiště a prolézačky. Na koupališti pak jistě rády využijí tobogány, v areálu jsou ještě další vodní atrakce, zejména oblíbený aquaroller, potažmo vodní banán a kokos.

Vodní radovánky

Kvalitní kemp s koupalištěm samozřejmě musí disponovat občerstvením. Koupaliště a kemp Lodín, o němž se detailní informace dozvíte na webových stránkách www.camplodin.cz, pro své hosty provozuje rychlé občerstvení. A když vás přepadne hlad a žízeň, můžete se projít do vesnice, kde se nachází útulná a prostorná restaurace, v níž se vaří klasická česká jídla a oblíbené pochoutky ze zahraniční kuchyně.

Atraktivní lokalita s dobrou dostupností

Kemp s koupalištěm Lodín najdete jen pár kilometrů od Hradce Králové, takže to sem nemáte daleko prakticky ze všech koutů Čech a Moravy. Ubytovat se lze klidně jen na pár dní, čím delší pobyt si však zajistíte, tím levněji vás vyjde.

K tomuto článku není otevřena diskuze