Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Relax / foto: Shutterstock

Velikonoce v lázních? Užijte si relax se vším všudy

Začátek jara je již za rohem a společně s ním přichází nejen teplejší a příjemnější počasí, ale i tolik očekávané Velikonoce. Právě tento svátek představuje ideální možnost, jak si na chvíli odpočinout od neustálého stresu. Kde si užijete relax a neutratíte přehnané částky?

Wellness pro každého

V posledních letech se Velikonoce v lázních stávají populární volbou pro mladé páry, skupiny přátel, jednotlivce i lidi v důchodovém věku. Velikonoční pobyt totiž přichází v celé řadě výhodných balíčků, přičemž každý z nich je specializovaný na jiné činnosti. Kam se podívat?

Ověřenou volbou jsou například lázně Karlovy Vary. Dané město je známé svou nádhernou architekturou, řadou kulturních událostí a malebným okolím. Kratší lázeňský pobyt v této lokalitě vás vyjde na pouhých několik tisíc korun, za něž dostanete kompletní služby z hlediska péče, ubytování i gastronomie.

Lázně Karlovy Vary

Obklopeni přírodou

Jste-li spíše nastaveni na pobyt v přírodě a pořádnou porci klidu, pak jsou pro vás jako stvořené lázně Harrachov. Ty jsou situované na severu České republiky, přesně uprostřed pohoří plného vyhlídek, turistických tras a dalších zážitků. I přesto se do nejbližšího velkého města dostanete během chvíle. K tomu připočtěte ještě bazén, saunu, masáže, dobrou restauraci a máte recept na dokonalou dovolenou. Jak si vše zarezervovat?

Relax v sauně

Najít ideální lázně podle vašich specifických přání nebylo nikdy jednodušší. Stačí si otevřít internetové stránky pod vloženými odkazy a nechat se inspirovat celou řadou výhodných možností. Určitě není nutné omezovat se pouze na výše zmíněné varianty, protože si můžete vybrat ze stovek a stovek ověřených wellness hotelů ve všech koutech naší země. Příliš ale neváhejte, jelikož zima za chvíli skončí a nahradí ji slunečné a teplé dny.

K tomuto článku není otevřena diskuze