Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lázně / foto: shutterstock

Příjemně strávená zima v lázních? Proč ne!

Chladnější období roku je ideální doba na to, abyste si užili relaxační lázeňský pobyt se svými blízkými. Ať už se chystáte jet s drahou polovičkou, přáteli, nebo třeba sami, v naší malé zemi najdete bezpočet kvalitních služeb. Kde si vás budou hýčkat?

Dostupné pro každého

Nejdříve ze své hlavy vyžeňte představu, že zimní pobyt v lázních stojí balík. V současnosti existuje spousta různých balíčků služeb, které vám nabídnou prodloužený pobyt za nižší tisíce korun. Dočkáte se přitom masáží, vířivky, sauny, vína a dalších příjemných aktivit.

Lázeňský pobyt

Starší lidé ocení zejména vyhlášené lázně Teplice. Ty najdete na severozápadě naší země, přičemž se vyloženě specializují na regenerační a rehabilitační postupy. Počítejte se špičkovými fyzioterapeuty, cvičením v termálním bazénu či třeba balíčkem pro zpevnění kloubů. V mezičase můžete navštívit divadlo, kina nebo třeba jazzový klub.

Mladší a aktivní lidé si zamilují spíše lázně Harrachov. Ty totiž leží na severu země, a to přímo v oblasti krásných hor. To znamená procházky, lesy a klid. 2 noci s neomezeným wellnessem vás přitom vyjdou jen na dva tisíce korun, což je prostě super. Raději se ale podívejte sami, jaký balíček vám nejvíce vyhovuje.

Relax v lázních

Ohromný výběr

Zvolit si ideální lázně není zrovna hračka. Při návštěvě oblíbeného portálu Spa.cz se před vámi totiž objeví stovky zajímavých možností za příjemné ceny. Některé varianty jsou dokonce tematicky zaměřené. Plánujete rozlučku se svobodou? Chystáte se spíše na lyžování s rodinou? Toužíte po romantickém víkendu s drahou polovičkou? Ať tak, nebo onak, přijdete si na to své.

Samotná registrace je hračka a zabere vám pouze několik minut u počítače. Vše funguje na základě kliknutí myši, e-mailu a platby přes bankovní účet. Žádné složitosti, registrace ani telefonování.

K tomuto článku není otevřena diskuze