Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rhodos pláže / foto: shutterstock

Magický Rhodos vás potěší střetnutím dvou kultur. Co na něm zažijete?

Bavíme-li se o překrásné dovolené za pěknou cenu, je rozhodně nutné zmínit magický ostrov Rhodos. Ten najdete mezi Řeckem a Tureckem. Jeho poloha s sebou přináší jedinečný mix řecko-turecké kultury. Co vše tato destinace nabízí?

Nekrásnější pláže na Rhodu

Dovolená na Rhodu je známá hlavně díky překrásným plážím, které potěší jak lenochy, tak i celé rodiny, a dokonce i surfaře. První dvě skupiny ocení prostory hotelových resortů, zatímco dobrodruzi si zamilují spíše větrnou část ostrova. A jaké jsou vlastně nejhezčí pláže na Rhodu?

Nejvíce chvály si mezi turisty zasluhuje především Zátoka svatého Pavla vedle městečka Lindos. Druhé místo na pomyslném žebříčku si získala písčitá pláž Vlycha. Zajímají vás i další pláže na Rhodu? Pak se mrkněte na internet, kde najdete bezpočet suprových tipů na rušná i klidná zákoutí.

Pláž na Rhodu

Pestrý život

Rhodos není jen o válení, opalování, procházkách po písku a potápění se. Turisté si chválí i jeho řecko-tureckou kuchyni plnou mořských plodů i exotických pokrmů. To samé platí pro historické uličky poklidných vesniček, kde téměř nepotkáte žádné další cizince.

Co se týče sportovních aktivit, na tomto ostrově najdete golfové kluby, windsurfing, kitesurfing i kilometry výletů po místní přírodě. Rozhodně se tedy nemusíte jen bezcílně válet. Záleží pouze na vás a vašich přáních.

A jak je to s cenou takové dovolené? Budete překvapení, jelikož se pohybuje řádově níže, než byste čekali. Jasným důkazem je třeba Rhodos last minute pobyt na webových stránkách populárního portálu Greece Tours.

Po rozkliknutí odkazu se před vámi objeví pestrý výběr ověřených hotelů za příjemné ceny. Budete si přitom moci vybrat jak ze skromného penzionu, tak i moderně vybaveného hotelu pro nejnáročnější klientelu.

K tomuto článku není otevřena diskuze