Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Letadlo / foto: sxc.hu

Orál v letadle zdarma. Aerolinka šokovala

Šéf nízkonákladových aerolinek Ryanair Michael O´Leary na tiskovce k letům přes Atlantik, které společnost plánuje, šokoval tím, co vše nabídnou ve svých letadlech zdarma. Prý také orální sex…

Až do té doby to byla normální tiskovka, kde O´Leary vysvětloval spolu s šéfkou německé pobočky firmy, jaké výhody budou mít lety Ryanairu za moře. On vykládal, ona překládala. Když v tu chvíli pronesl O´Leary něco, z čeho byli všichni paf. A co později lámalo rekordy ve sledovanosti mezi videi na YouTube.

 

Ředitel Ryanairu totiž prohlásil, že společnost nabídne orální sex zdarma pro ty pasažéry, kteří s jeho společností poletí přes Atlantik a zaplatí si místo v první třídě. V tu chvíli by se ve vedle sedící Němce krve nedořezal. „Beds and blowjobs“ prostě nepřeložila.

 

I když je více než jasné, že nízkonákladové letecké společnosti mají velmi výhodné nabídky, orál ji dokonale vyvedl z míry. V tu chvíli se začal O´Leary velmi dobře bavit. Hned zažertoval na její účet v tom smyslu, že když něco takového nedokáže přeložit, že to nejspíš v Německu ani neznají a tudíž mají Němci velmi smutný sexuální život…

 

Hloupý fór, nebo skvělá reklama?

Dělal si ten chlápek srandu, nebo moc dobře věděl, co takové prohlášení způsobí a jakou ohromnou publicitu si tím získá? Nebo lze vážně v letadlech této společnosti při letech za velkou louži čekat orální sex?

  

Společnost Ryanair se k této záležitosti dodatečně vyjádřila v tiskové zprávě na svých webovkách. Mnoho světla ale do celé historky nevnesla. Uvedla v ní, „Beds and Blowjobs“ je pouze pracovní název servisu v první třídě. Ve zprávě také stojí, že vedení firmy „je nadšeno sledovaností německé tiskové konference na internetu“.

 

Firma je prý zároveň překvapena tím, že v němčině neexistuje ekvivalent pro „blowjobs“ a vypsala proto soutěž o zpáteční letenku zdarma do libovolné destinace pro toho, kdo najde v němčině zmiňovaný a trefný výraz.


Podívejte se na video z tiskovky:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 246