Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amsterdam / foto: Rostislav Glinsky / Shutterstock.com

Netradiční erotické podniky

Na sex v takovém nevěstinci jistě muž jen tak nezapomene.

Někteří muži rádi vyhledávají služby prostitutek. Mohou si samozřejmě zaplatit nějakou na ulici, lepší je ale zajít do domu, kde najdou spoustu žen, které je uspokojí – do nevěstince. Zde si pánové za kvalitní služby a pohodlí připlatí, ženy jim za to splní každé přání, které jim na očích uvidí. Některé podniky se přímo specializují na netradiční touhy zákazníků.

 

Jeden netradiční podnik pro muže bychom našli ve Spojených státech amerických. Stojí asi 90 kilometrů na severozápad od města Las Vegas a nade dveřmi má nápis Alien Cathouse. To by se dalo přeložit jako Mimozemský kočičí dům. V tomto nevěstinci byste se, pánové, opravdu cítili jako ve vesmíru. Proč? Prostitutky zde totiž budou mít oblečení jako postavy z populárních sci-fi příběhů. S takovým nápadem přišel majitel podniku, který má v tomto obor mnohaletou praxi. Jmenuje se Dennis Hof.

magazin.cz

 

Chtěli jste si někdy užít sex s mimozemskou bytostí? Nebo toužíte mít v posteli třeba princeznu Leiu z oblíbených Hvězdných válek? Dnes si můžete tento sen splnit právě v Alien Cathouse! Fanoušci sci-fi – například Hvězdných válek nebo Star Treku – si přijdou v tomto domě na své. I pokoje uzpůsobené erotickým hrátkám jsou laděny ve vesmírném stylu. Za „mimozemský“ sex si ale připlatíte nemalou částku. Ceny za erotické služby žen ve sci-fi kostýmech nejsou veřejně dostupné, rozhodně ale nebudou nízké. Majitel mimozemského nevěstince Dennis Hof věří, že sci-fi nadšenci do jeho podniku zavítají a někteří z nich se tam budou i pravidelně vracet.

 

Do dalšího netradičního nevěstince byste si museli udělat výlet do thajského Bangkoku. Zde od roku 2005 stojí erotický podnik, který je místními obyvateli přezdíván Disneyland pro dospělé. Nevěstinec s názvem Nana Entertainment Plaza pojme opravdu velké množství zákazníků. Ti zde mohou prolézt tři patra a zavítat do čtyřiceti barů.

magazin.cz

 

A na jaké že erotické služby se specializuje nevěstinec v Bangkoku? Na zákazníky zde čekají transsexuálové, kterým se říká ladyboys. Od zákazníků vyžadují, aby je oslovovali „Sluníčko“. V dalším patře na chtivé muže zase čekají go-go tanečnice. Své služby v tomto domě nabízí něco málo přes sto žen. Ty mají jednu velkou výhodu, že pracují zrovna v tomto podniku. Mohou si zde totiž samy vybrat, zda zákazníka uspokojí či nikoliv a ceny za provedené služby si také určují samy. Prý se zde i vyplatí o ceně smlouvat.

 

Pověstný nevěstinec najdeme i u našich německých sousedů v Kolíně nad Rýnem. Několikapatrový podnik s názvem Pascha funguje už od roku 1972, ovšem až v roce 2005 ho proslavily dvě místní prostitutky, které mezi sebou uzavřely sázku. Za jedenáct hodin měly uspokojit co nejvíce mužů. Aby nalákaly co nejvíce pánů, rozhodly se každému z nich dát za sex 50 eur a role si tak prakticky vyměnily. Která prostitutka sázku vyhrála, to nevíme. Celkem ale obě uspokojily prý 115 mužů.

magazin.cz

 

Nevěstinec Pascha je největším podnikem svého druhu na evropském kontinentu. Svým tělem se zde živí asi 120 žen. Německý erotický podnik se proslavil i událostí z roku 2008, kdy majitel vyhlásil netradiční akci. Pokud si nechal zákazník podniku vytetovat jeho logo, může nyní po celý svůj život využívat služeb místních prostitutek, aniž by za ně platil. Do tetovacího salónu zavítalo tehdy zhruba 40 pánů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1