Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Festival Hrady.cz / foto: shutterstock

Festival Hrady CZ se otevírá většímu počtu návštěvníků, ruší sektory a dává do prodeje další lístky

Putovní letní kulturní festival Hrady CZ se hlásí ve své odlehčené verzi a zvyšuje kapacitu návštěvníků. Stejně jako v předchozích ročnících, také letos máte možnost poslechnout si výběr těch nejlepších zpěváků i kapel.

Letošní Hrady CZ odstartují v pátek a sobotu 20. a 21. srpna na Hradci nad Moravicí a prázdniny uzavřou 27. a 28. srpna na Bezdězu. Návštěvníci se mohou těšit na koncerty špiček české i slovenské hudební scény, kterým budou vévodit Divokej Bill, Rybičky 48, Tomáš Klus, Mirai, Mig 21 nebo No Name. Vstup na Hradec nad Moravicí a Bezděz bude v rámci festivalové vstupenky zdarma. Ještě nyní jsou k dispozici vstupenky na Hrady CZ Light v předprodeji za zvýhodněnou cenu a festival Hrady CZ vysílá do prodeje další lístky. Vzhledem k aktuálním vládním opatřením se maximální kapacita festivalu zvyšuje na sedm tisíc osob a odpadne také nutnost rozdělit areál festivalu na dva sektory.

Rybičky 48
zdroj: shutterstock.com

Hvězdné obsazení

Na obou hradních zastávkách dále zahrají Mig 21, Pokáč, Xindl X, UDG, Support Lesbiens a Sebastian. Rozsah festivalu koncipovaný do dvou zastávek i nadále koresponduje s navýšením kapacity návštěvníků. „Oba areály byly vybrané tak, aby byl jejich terén umožnil i určitou rezervu prostoru v případě navýšení povolené kapacity návštěvníků. Máme radost, že k tomu došlo a že festival může proběhnout bez rozdělení areálu na sektory. Budeme tak moci fanouškům festivalu Hrady CZ nabídnout takový komfort, jako na minulých ročnících,“ říká spoluorganizátor Michal Šesták.

Tomáš Klus
zdroj: shutterstock.com

Tradiční karneval bude

Festivalové koncerty se letos odehrají vždy na jednom pódiu, chybět nebude tradiční páteční karneval s vyhlášením nejlepších masek, které se bude konat vždy od 19 hodin. „Karnevaly jsou na festivalu Hrady CZ tradicí, vyzýváme návštěvníky, ať se nebojí dorazit v maskách a slibujeme, že neodejdou s prázdnou – připraveny jsou opět skvělé ceny,“ říká organizátor Viktor Souček.

Karneval
zdroj: shutterstock.com

Nadstandardní zázemí

Festival Hrady CZ Light si i nadále udržuje vysoký komfort ubytování, návštěvníci mohou za úplatu opět využít VIP kemp PLUS v ceně s postaveným stanem pro dvě osoby vybavený karimatkami a spacáky. Samozřejmostí jsou VIP kempy se sprchami a splachovacími toaletami, obchod s potravinami či úschovny kol a zavazadel, ale i klasické stanové městečko zdarma.

Zábava na festivalu
zdroj: shutterstock.com

Vstupenky a permanentky

Lístek na pátek lze ještě do dne před akcí zakoupit za zvýhodněnou cenu 750 korun, na sobotu 850 korun, permanentku na oba dny pak za 1350 korun. Na místě bude vstupné stát 800 korun na pátek, 900 korun na sobotu a permanentka 1450 korun. Připravené jsou slevy pro děti, ZTP/P a seniory. Dvoudenní ubytování ve VIP Hradních kempech na dva dny lze aktuálně pořídit za 650 korun na osobu, ve VIP kempech PLUS za 1200 korun, na místě pak za 700 a 1250 korun. Lístky a ubytování lze také zakoupit společně v balíčku permanentka + VIP kemp za 1750 korun nebo permanentka + VIP kemp PLUS za 2300 korun, na místě pak za 1850 korun s VIP kempem a 2400 korun s VIP kempem PLUS. Součástí ceny všech vstupenek v předprodeji je i pojištění proti koronaviru a možnost bezplatné sobotní návštěvy přilehlé památky.

Opatření při vstupu

Lidé se budou moci při vstupu na festival prokázat jakýmkoli negativním testem, potvrzením o prodělané nemoci či potvrzením o ukončeném očkování nejméně 14 dní starém. V areálech festivalu pak bude platit dodržování obecných hygienických pravidel.

Festival Hrady CZ se otevírá většímu počtu návštěvníků, ruší sektory a dává do prodeje další lístky

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!