Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Motivační filmy / foto: shutterstock

Akční trháky se dočkají pokračování. Na co se těšit do kina v roce 2023?

Pokud jste fanoušky akce a dobrodružství, budete s nabídkou filmů, které v příštím roce zamíří do kin, určitě nadmíru spokojeni. Chystají se zejména pokračování klasických akčních filmů.

Indiana Jones

Další část kultovních filmů, Indiana Jones a volání osudu, poprvé nebude režírovat Steven Spielberg. Režie se po něm ujal James Mangold, který už má s akčními filmy zkušenost díky sáze Wolverine. Jak se s pokračováním filmů o dobrodružném profesorovi vypořádá, se dozvíme nejspíš v červnu příštího roku.

Indiana Jones
Indiana Jones – Zdroj: Chiacchiarini '74 / Shutterstock.com

John Wick

Již v březnu se můžeme těšit na čtvrtou kapitolu filmů o Johnu Wickovi. Natáčení tohoto „akčňáku“ se odložilo kvůli epidemii Covid 19 o dva roky, takže se premiéry jistě nemůže dočkat i jeho hlavní představitel Keanu Reeves.

Transformers

Autoboti a decepticoni – dvě slova, která fanoušky robotických aut okamžitě naladí na správnou notu. Již osmým snímkem snad naváže na úspěšné předchůdce v červnu. Příběh by se měl vrátit do 90. let a navázat tak na spinoff Bumblebee.

Transformers
Transformers – Zdroj: Faiz Zaki / Shutterstock.com

Mission Impossible

„Nemožnou misi“, přesněji její sedmý díl, uvedou kina v červenci 2023. Tom Cruise bude ve službě jako Ethan Hunt již 27 let. Pokračování tohoto akčního trháku bylo rozděleno do dvou dílů, do roka by se tak fanoušci měli dočkat dalšího filmu.

Barbie

Dlouhý výčet akčních filmů v červenci přeruší film o nejznámější panence pro dívky Barbie. Hlavní role se ujala Margot Robbie a jako Ken ji doplní Ryan Gosling. Pokud potřebujete ve svém životě trošku růžové, vyrazte v červenci do kina.

Barbie
Barbie – Zdroj:  Brenda Rocha - Blossom / Shutterstock.com

Každý rok uvedou kina nespočet snímků, krom vyjmenovaných výše se dočkáme například i nové verze Malé mořské víly, dalšího pokračování Hunger Games a mnohých jiných. Využijte některou z příležitostí a navštivte své oblíbené kino i vy.

 

Zdroje:

https://www.cinemablend.com/movies/2023-new-movie-release-dates-full-schedule-of-upcoming-movies

https://editorial.rottentomatoes.com/article/most-anticipated-movies-of-2023/

csfd.cz

Akční trháky se dočkají pokračování. Na co se těšit do kina v roce 2023?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!