Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Slavnosti Břeclav / foto: https://breclav.slavnosti.cz/pro-media

Slavnosti Břeclav oslaví 10. narozeniny s kapelami Chinaski, Mirai nebo Rybičky 48

Zámecký areál v Břeclavi přivítá i v roce 2023 přední české kapely. Poprvé v historii na Slavnostech vystoupí Chinaski a Mirai. Desátý ročník, který proběhne 9. a 10. června, si nenechají ujít ani Rybičky 48 a Škwor.

Jaká narozeninová překvapení pořadatelé chystají?

Chinaski budou ozdobou 10. ročníku Slavností. Kromě největších hitů přivezou i nové album Frihet, se kterým se vrací k rockovým kořenům. Mirai momentálně kraluje české popové scéně, ale věřím, že svou živou show přesvědčí i mnohé rockery. Zážitek z koncertů ještě umocní větší pódium s LED obrazovkami,“ zve na Slavnosti Břeclav jejich organizátor Jan Svoboda.

Kapela Chinaski
Kapela Chinaski – Zdroj: https://chinaski.cz/press/

Velké pódium naplno využijí třeba Rybičky 48, které přivezou monstrózní show plnou ohnivých efektů. Speciální scénu připravuje i legendární Škwor, který v Břeclavi oslaví 25. narozeniny.

Program Slavností zaujme svou pestrostí. Rockeři si užijí i kapely Harlej, Horkýže Slíže, Trautenberk, Alkehol nebo Traktor. Dorazí rovněž písničkář Pokáč, který dokázal vyprodat O2 arenu, nebo už kultovní Vypsaná fiXa. Alternativní scénu zastupují Tata Bojs nebo Kapitán Demo.

Divoká kapela Trautenberk
Divoká kapela Trautenberk – Zdroj: Trautenberk/J. Beník

Návštěvníci se mohou těšit také na tradiční zónu pivních speciálu, která se oproti roku 2022 ještě rozroste. Stejně tak je nedílnou součástí Slavností gastro zóna s rozmanitou nabídkou bister.

Ještě do 8. ledna jsou k zakoupení jednodenní lístky za zvýhodněnou cenu 650 Kč a dvoudenní lístky za 899 Kč.

Program Slavností Břeclav 2023

Pátek 9. června:

Chinaski, Škwor, Trautenberk, Alkehol, Polemic, Kapitán Demo

Sobota 10. června:

Rybičky 48, Mirai, Harlej, Horkýže Slíže, Traktor, Pokáč, vypsaná fiXa, Tata Bojs, Skyline, Elektrïck Mann

Slavnosti Břeclav oslaví 10. narozeniny s kapelami Chinaski, Mirai nebo Rybičky 48

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!