Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Poznáte, čí je tenhle sexy zadek?

Než si otevřete článek, zkuste se zamyslet - kdo má takhle sexy pozadí?

Pro většinu zpěváků je vystupování ve veřejnoprávní televizi příjemnou, ničím nepřekvapující rutinou. Ne však pro zpěvačku Fergie, která jde do všeho s vervou. Vystoupení pro americký pořad Today Show probíhalo v Rockefellerově centru v New Yorku, kde Fergie zazpívala song Barracuda.

Už na kostýmu si dala záležet. Nejvíce upoutaly upnuté černé kožené kalhoty, které jí přiléhaly na tělo jako druhá kůže. K nim si oblékla sexy kozačky, strakaté tričko a fialová bundička odvážné kalhoty jen zvýraznily.

magazin.cz

Tak jako na oblečení si nechala záležet i na samotné show. Na pódiu to rozjela, jako by to mělo být naposledy. Zpívala a stála při tom na jedné ruce, metala salta …zkrátka řádila jak tajfun. Fyzičku má tedy třiatřicetiletá zpěvačka, která se honosí vlastním jménem Stacey Ferguson, parádní.

Není to poprvé, co se Fergie při vystoupení takhle rozparádila. Podobnou show, kde ukázala několik salt, předvedla při účinkování v reality show America Idol, americké obdobě naší SuperStar. Nenarodila se náhodou v cirkuse?

magazin.cz

Zpívat vzhůru nohama - proč ne?

magazin.cz

Trocha akrobacie?

magazin.cz

I přes náročnou akrobacii byl na konci písně její make-up neporušený.

Video z akce:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 905