Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pussycat Dolls / foto: Reuters

Sexy krásky na filmových cenách MTV

V americkém Los Angeles proběhlo každoroční předávání filmových cen televizní stanice MTV. A jako obvykle bylo na červeném koberci pořádně rušno. Objevila se řada sexy krásek…

Setkání celebrit nenarušily ani požáry, které pár hodin předtím ničily filmová studia jen pár kroků odsud.

 

O kousek dál ještě doutnalo a studio Universal muselo uzavřít zábavní park, který patří k největším zdejším atrakcím, na ceremonii MTV, která není tak okázalá jako mnohem slavnější Oskaři, to ale vliv nemělo. Filmové ceny MTV se předávaly už posedmnácté.

 

Nejúspěšnější byl Johnny Depp

Vítěze vybírají diváci online hlasováním, předávání cen ale postrádá napětí, o výsledcích informuje MTV předem. Mezi diváky téhle televizní stanice dominovali Transformers, kteří získali hlavní cenu, tedy tu za nejlepší film. Nejúspěšnějším hercem byl Johnny Depp, jenž nadchl hned dvěma rolemi. Tou v Pirátech z Karibiku a ještě jako Sweeney Todd.

 

Ačkoliv byl za Jacka Sparrowa oceněn jako nejlepší komediální herec, on sám se k této ceně postavil trochu zdrženlivěji. „Ať už se zeptáte kohokoliv, každý vám řekne, že nejsem moc zábavný člověk,“ uvedl.

 

Mezi oceněnými byl i Will Smith za roli ve filmu Já, Legenda. V ženské kategorii dostala za roli těhotné teenagerky ve snímku Juno cenu Ellen Page. Výsledky všech kategorií najdete v rámečku.

 

Vedle filmových hvězd a cen zaujala i řada sexy krásek, které na udělování dorazila. Mezi nimi i čerstvě zvolená nejvíc sexy žena světa podle čtenářů časopisu FHM Megan Fox.

magazin.cz

 

Nechyběla ani Lindsay Lohan, která v poslední době celou řadu svých mužských obdivovatelů poněkud zchladila svou náhlou přízní k ženám. 

magazin.cz

 
Objevily se také krásky ze skupiny Pussycat Dolls.

magazin.cz
 

V krásných róbách se představily Liv Tyler a dcera Bruce Willise a Demi Moore Rumer.

magazin.cz

 
Zazářila i Cherlize Theron.

magazin.cz
 

Ukázala se také Tila Tequila, americká modelka a zpěvačka s vietnamským původem. .

 
magazin.cz


A chybět nesměla ani Heidi Montag.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 312