Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gipsy.cz / foto: Archiv

Skandál! Gipsy.cz naštval rodiče!

Prostořeký rapper Radoslav Banga aka Gipsy.cz má na triku další mediálně vděčný skandál. V televizním pořadu 13. komnata prohodil pár nelichotivých výroků o svých rodičích. Ti teď mají z ostudy kabát a stydí se vyjít na ulici.

Nepěknou vizitku přichystal synáček Radek svým rodičům – otec byl prý alkoholik, s matkou se údajně pral a oba svorně pak syna vyrazili na ulici. Bangovi se rozhořčeně hájí: není to pravda! Romové své děti z domu nevyhánějí.

A otcův alkoholismus? Rovněž přehnané, pan Banga připouští, že se občas napije, jako každý. Ale nařčení z alkoholismu odmítá, vždyť prý pracoval na odpolední směny, jak by pak mohl pít?

Dva dny nespala
Gipsyho rodiče si naopak velmi zakládají na péči, jakou svým dětem poskytli. Dbali na to, aby se jejich potomkům dostalo řádného vzdělání a dokonce prý doma mezi sebou vůbec nemluvili romsky. Pan a paní Bangovi prý pocházejí z jiné části Slovenska a kdyby na sebe mluvili svou mateřštinou, zřejmě by si rozuměli jen s obtížemi.

Nezdárný syn Radoslav se ale odvděčil velmi svérázně – svou televizní zpovědí, kterou rodiče momentálně žijící v Chomutově sledovali s nevěřícným pohledem. Paní Bangová se údajně klepala vzteky a dva dny nemohla pořádně spát.

Rapper je ale v klidu, na své výpovědi by nezměnil nic. Prohlásil, že on i jeho sourozenci momentálně žijí spořádanými životy, za což ale v žádném případě nevděčí rodičům, ale jen a pouze sami sobě.

Zneužívá rodiče?

Rodiče to ale vidí jinak, Gipsy.cz si prý dělá promo nové desky Reprezent a není nic, co by nezneužil. S tím ale Gipsy nesouhlasí, podobnou reklamu nemá zapotřebí. Album se už tak dost zviditelnilo díky skladbě o Jiřím Čunkovi.

Radoslav Banga řečený Gipsy patří k nejrozporuplnějším postavám tuzemské hudební scény – díky albu a skladbě Romano Hip Hop se stal miláčkem posluchačů i odborné kritiky, která nad jeho hudebními výtvory jásá občas až přehnaně. Na druhou stranu si proti sobě poštval mnoho soukmenovců poté, co prohlásil do médií, že jsou líní a podobně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 467