Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robbie Williams / foto: robbiewilliams.com

Oasis obrali Robbieho Williamse

Oasis ukradli bubeníka Robbiemu Williamsovi. A Robbie Williams je za to nemá rád. Mezi oběma tábory, totiž Williamsem a bratry Gallagherovými, totiž panuje něco jako tichá válka a tenhle krok bere Robbie jako kudlu do zad.

První rána přišla z tábora Oasis. Stávající bubeník Zak Starkey – jinak syn slavného Ringo Starra a svého času člen doprovodné kapely The Healers Johnnho Marra – už nevydržel diktát Lima a Noela, spakoval si paličky a zavřel dveře zkušebny zvenku.

Bratři nelenili a našli si náhradu – Chrise Sharrocka, někdejšího bubeníka doprovodného bandu Robbieho Williamse. Ten se samozřejmě rozkatil a Chrisův odchod prý bere s velkou nevolí. Sharrock na konto své kolaborace s Gallagherovci pravil, že Robbie je nyní umělecky v útlumu a jeho handrkování s vydavatelskou firmou se mu rovněž příliš nezdá.

Přestup samozřejmě není ještě stoprocentně potvrzen, ale i tak jde o poměrně kuriózní fakt. Oproti narvaným stadionům plným vřeštících fanynek se bude muset Sharrock spokojit s mnohem menšími prostory, ale zase by se konečně mohl po boku Liama a Noela jakž takž zviditelnit.

Došla invence, ať žije randál

Samozřejmě bude-li přijat za řádného člena. O legraci v téhle kapele nikdy nebyla nouze.
Co se týče chystané novinky Oasis, vyjít by měla už zanedlouho – letos v září.

Noel Gallagher se skromností sobě vlastní prohodil něco v tom smyslu, že půjde o kolosální album se dvěma orchestry. Ještě skromnější bratr Liam doplnil, že to bude velmi rázná nahrávka, prostá akustických skladeb a s menším důrazem na písničkaření.

Jinými slovy, Oasis se nedostávají nosné melodie, takže se budou snažit zaujmout zvukovým nářezem. Inu, taky řešení. Uvidíme, co na to milovníci skladeb Wonderwall, Champagne Supernova nebo Don’t Look Back In Anger.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 45