Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rebell Represent v Líbímseti / foto: Magazín.cz

První kusy do boje o best song. Mazec!

Už pár dnů sbíráme vaše písně do soutěže o best Líbímseti.cz song, kterou jsme nedávno vyhlásili. A přišly opravdu zajímavé kousky. Máme tu možná i pořádně žhavého favorita na celkové vítězství.

Vedle povedených věcí přišly i takové, které tak trochu trhají uši na cáry. Přihlásila se nám například falešná Celine Dion a „vystřihla“ Titanic:

 

Jako bonus navíc přidala dvě vypalovačky od Britney Spears:

Tak takhle vážně ne! Nepořádáme ani SuperStar, ani X Factor, chceme od vás slyšet pořádný nářez, v jehož hlavní roli bude Líbímseti.cz, ať už si o něm myslíte cokoliv. Další dva pokusy byly už o něco lepší, minimálně se trefily do zadání:


Pak ale přišla opravdová pecka. Chlapík, který si říká Chorus a který je jedním z vás. Má profil na Líbímseti, žádný profík, ale jeho Líbímseti-Cézet song je opravdová parádička. Takhle to má vypadat, Chorus se okamžitě zařadil na seznam nejžhavějších favoritů soutěže. Nám se zalíbil natolik, že se ho pokusíme dostat na pódia! A tady je jeho song:

Do Líbímseti.cz navíc dorazil autor ukázky, kterou jsme uvedli v předchozím článku, jenž celou soutěž odstartoval. Autor byl dlouho anonymní, ale nakonec se nám s ním podařilo spojit a dokonce dorazil i přímo k nám.

Tenhle týpek si říká Rebell Represent (na hlavním obrázku) a zmiňovaná ukázka může být jen předkrm. Rebell totiž slíbil, že na adresu Líbímseti.cz složí něco dalšího. Tak uvidíme.
 
Posílejte, posílejte, posílejte

Podobný přístup čekáme i od vás, posílejte nám i nadále songy, ve hře je balík skvělých cen. Už minule jsme si odkryli pár z nich. Takže ještě jednou. Nejvychytanější rap, R´n´B nebo hip hop na téma Líbímseti.cz odměníme cenami za 10 tisíc korun, vítěz pojede turné po celé republice, vydáme také speciální CDéčko s profi bookletem.

 

Tahle soutěž může být pro ty nejlepší z vás ideální příležitostí odstartovat vlastní kariéru. Nesledujte životy hvězd, staňte se jednou z nich. Zkuste to podobně jako Chorus s jeho peckou Líbímseti-Cézet a my vás už dostaneme na pódia před fanoušky!

 

Soutěž o best Líbímseti.cz song:

-          vytvoř vychytaný rap, R´n´B nebo hipec na téma Líbímseti.cz

-          pošli svůj song na e-mail soutez@libimseti.cz

-          uzávěrka pro posílání songů je: 20. červen

-          ve hře jsou ceny za 10 tisíc korun!

-          hlasuje se na Magazínu, nejlepší si to naživo rozdají na akcích Líbímseti.cz

-          nejlepší pojede turné po celé republice

-          nejlepší songy podle hlasování se dostanou na speciální CDčko

-          nafotíme a přichystáme k albu profi booklet

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 249