Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Svojšice / foto: Shutterstock

Mejdan ve Svojšicích startuje v pátek

Léto se přehouplo a na nás se valí neskutečné množství festivalů a festiválků. Vybrat si mezi nimi je pro běžného návštěvníka náročné. Tento víkend si užijí milovníci taneční hudby, brány otevírá festival Svojšice.

Přírodní areál se otevře již v pátek v šest hodin odpoledne. Hudební program začne o hodinu později, padnout únavou vám hudební produkce na třech pódiích dovolí až v sedm ráno. Vězte, že nesmíte opustit festivalový  areál. Pokud tak učiníte, do areálu se již nedostanete a vaše vstupenka propadne.

Pistole nechte doma
To, že si nemůžete do areálu přinést zbraně, drogy či jiný zakázaný kontingent, je samozřejmé, ale protože někteří návštěvníci to stále nedokáží pochopit, raději na to pořadatelé upozorňují předem. Pro jistotu bude každý návštěvník festivalu u vchodu prohledán.

Stejně tak si s sebou nevozte ani vlastní jídlo a pití. V areálu najdete množství stánků, včetně tří ohromných barů s různými tekutými pochutinami, stejně tak si každý vybere i něco k uspokojení hladu.

To vše za poměrně příznivé ceny (Semtex Energy Drink 45 Kč, Lipton Ice Tea 35 Kč, Orange Juice Toma 10 Kč, Toma Natura 25 Kč,  Nová Pražská vodka 35 Kč, Jim Beam 50 Kč, Káva 20 Kč atd.)

magazin.cz

Autem i busem
Pro nemotorizované návštěvníky bude připravena kyvadlová doprava z Pardubic. První autobus vyjíždí v 16 hodin odpoledne, ráno za Svojšic první autobus vyjíždí v šest hodin. Cena jízdného je 30 korun.

Pokud na místo vyrazíte autem, bude pro vás vyhrazeno parkoviště nedaleko areálu. Rozhodně se nevyplatí parkovat kdekoli v obci mimo vyhrazená stání, pak byste mohli jako nečekaný dárek dostat od policie botičku a mastnou pokutu.

Vstupenky si můžete zakoupit buď v předprodejích za 450 Kč, čímž ušetříte nějakou tu kačku a samozřejmě získáte jistotu, že se do areálu dostanete. Na místě bude k dostání tři tisíce vstupenek za 500 Kč.

Veškeré podrobnosti včetně Line upu najdete na www. svojsice.cz.

Vyrazíte do Svojšic?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 20