Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
50 cent / foto: 50cent.com

Odevzdejte zbraně, pane 50 Cent

Rapper Curtis Jackson aka 50 Cent stanul před několika dny před soudem. Má dočasný zákaz stýkat se se svou bývalkou a rovněž musí odevzdat všechny zbraně.

Co že se to v rodině jednoho z nejslavnějších rapperů současnosti stalo? Společná domácnost se Shaniquou Tompkins neklapala už delší dobu – připomeňme, že spolu mají desetiletého syna jménem Marquis – a pár se v současné době přes soudy handrkuje o majetek.

Centova ex tvrdí, že na základě ústní dohody má nárok na polovinu rapperových nemovitostí.

Dlouhodobé spory vyvrcholily v květnu letošního roku poté, co Curtisovi vyhořel dům na Long Island v ceně 2,4 miliónů dolarů, který obývala Shaniqua a Marquis. Policie došla k názoru, že požár vypukl za velmi podivných okolností. 50 Cent popřel jakoukoliv souvislost s nehodou a svou někdejší družku hnal k soudu pro urážku na cti, což si cenil na úctyhodných 20 miliónů dolarů.  

Žádnej kvér nemám, ctihodnosti
Pokud jde o zmíněný soudní příkaz odevzdat všechny střelné zbraně, 50 Cent se ústy svého právního zástupce dušuje, že žádné nevlastní. V tomto smyslu hodlá zástupce Brett Kimmel vznést k soudu námitku: „Pokud vím, žádné střelné zbraně nedrží,“ prohlásil.

50 Cent se v loňském roce představil pražskému publiku a může se chlubit třinácti nominacemi na cenu Grammy.

Krom muziky je také činný na filmovém plátně – před třemi lety si zahrál společně s Terrencem Howardem ve filmu Zbohatni, nebo chcípni, založeném na Centově albu Get Rich Or Die Tryin’ a v roce 2006 si odbyl premiéru snímek Home Of The Brave, v němž ztvárnil vojáka vracejícího se i války v Iráku. Režisérem filmu byl mimochodem Irwin Winkler, který se producentky podílel na takových filmech jako Zuřící býk, Mafiáni nebo Rocky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 128