Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Polemic / foto: Sony BMG

Reggae Ethnic Session už za pár dní

Pohoupat se v rytmu reggae, zaskákat si na ska a poskočit si za tónůworld music - to vše můžete o víkendu na festivalu Reggae Ethnic Session!

Devátý ročník nejstaršího a největšího tuzemského festivalu, který se věnuje reggae, ska a world music, začíná v pátek odpoledne a pojede až do nedělních pozdních večerních hodin. Milovníci afro-karibských rytmů a tónů se mohou těšit na pestrobarevnou mozaiku toho nejlepšího, co domácí i zahraniční scéna v této oblasti nabízí.

Na koho se těšit?
V pátek vystoupí East West Rockers z Polska, Polemic ze Slovenska nebo domácí Prague Ska Conspiracy, Švihadlo, Dub in da Trip atd. V sobotu přiletí Luciano a Etana + Jah Messenjah band, plus ten den vystoupí i Fast Food Orchestra, Mr. Cocoman & Solid Vibes nebo Tribetown.

A v neděli to vyvrcholí s Big Famili, Feher Fekete Kerek, Urban Bushman atd atd. K tomu našlápnutý program v dancehallu a v neposlední řadě těžkotonážní třetí scéna s RDK Hi-Fi z Brixtonu a domácími United Forces of Dub.

Kdo je příznivcem reggae, ať rozhodně dorazí. Mimo jiné zde bude opět mobilní bar Líbímseti. Pokud ho navštívíte, získáte okamžitě 2 vstupenky do Palace Cinema zdarma a zúčastníte-li se alespoň jedné soutěže, získáváte ledovou tříšť. Zkrátka Líbímseti je opět s vámi i tady.

27. – 29. 6. 2008 Žizníkov u České Lípy

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27