Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
The Offspring / foto: Shutterstock

Hudební událost roku. Rock For People!

Rock for People se nezadržitelně blíží - již za 2 dny festival vypukne.

Festival Rock for People se v loňském roce přestěhoval z kapacitně nedostatečného areálu v Českém Brodě do nového, velmi komfortního místa, na bývalé vojenské letiště v Hradci Králové – Festival Parku.

A jak se zdá, přesun proběhl nadmíru uspokojivě, což ocenila i Akademie populární hudby, která loňskému ročníku festivalu udělila zlatou sošku Anděla jako Hudební událost roku 2007.

Co vás čeká a nemine?
Letošní ročník festivalu se koná v termínu 3. - 5. 7. 2008 a jeho organizátoři představí
návštěvníkům jako hlavní hvězdy festivalu kapely The Offspring, Kaiser Chiefs a Massive Attack.

První den festivalu vystoupí hvězdy britské hudební scény Kaiser Chiefs, kteří přijedou po fenomenálním úspěchu jejich druhé desky ”Yours Truly, Angry Mob” (2007).

Druhý den, tedy 4. července, přivítá festival jednu z nejžádanějších koncertních skupin současnosti The Offspring. A ač se to zdá neuvěřitelné, tahle partička existuje již přes dvacet let.

Poslední den festivalu (5. 7. 2008) vystoupí v Hradci Králové trip-hopová legenda z Bristolu - Massive Attack. Masive Attack napsali významnou kapitolu do dějin moderního popu. Precizní nahrávky, špičkový zvuk a osobitá atmosféra jejich hudby, to je vždy řadilo k hudebním průkopníkům. Na jejich odkaz nedá dopustit nejen celá trip-hopová scéna, ale i hvězdy jako Madonna.

Mezi další zahraniční hudební lahůdky patří například Enter Shikari, Black Mountain, Donots, Flogging Molly, H2O, Holy Fuck, Helmet, Madball, Locos a další.

Českou a slovenskou hudební scénu bude reprezentovat například Kabát, Aneta Langerová, Divokej Bill, David Koller, Kryštof, Wohnout, Xavier Baumaxa, Tři sestry, Horkýže slíže a mnoho dalších.

Nejen hudbou živ je člověk
Úplnou novinkou bude letos programové zařazení filmového festivalu Music on Film – Film on Music a hudebně-divadelního projektu Kašpárek v rohlíku, který se pobaví v rámci celodenního programu a vlastní scény nejenom děti.

Mezi partnery Rock for People patří i Líbímseti. Můžete opět soutěžit o skvělé ceny. Mezi ty hlavní patří LCD televizor o úhlopříčce 102 cm nebo párty pro vás a vaše kamarády v hodnotě 50 000 Kč v Líbímseti All inklusive Clubu. Nejenže je Líbímseti s vámi i tady, ale splní vám na baru i to nejtajnější přání v podobě létající přáníčka za jeden splněný úkol.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 62