Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Pro Kajínka vstup zdarma. Pustí ho?

Rose Tatoo z Austrálie pouštějí na koncerty kriminálníky zdarma. Jsou to jejich bratři.

Ne, není to žádná legrace. Australští rockeři Rose Tattoo, kapela, která je v mnoha západních zemích úspěšnější než krajanská AC/DC, přichystala českým fanouškům na svou českou koncertní premiéru nečekaný dárek.

Každý návštěvník koncertu, který se uskuteční již 2. července v pražském klubu Retro Music Hall, má volný vstup. Ovšem pouze tehdy, jestliže už byl za mřížemi!

Dva roky na tvrdo se vyžadují
Návštěvníci koncertu, kteří chtějí vstupenku gratis, se u vstupu musí prokázat výpisem z trestního rejstříku se záznamem o výkonu nejméně dvouletého trestu odnětí svobody.

Rose Tattoo tak nezapomínají na své kořeny, neboť každý člen skupiny v mládí poznal prostředí nápravného zařízení.

Nejvíce očekáváni jsou prominentní hosté. Jiří Kubík z pořádající agentury říká, že pokud v den koncertu dostanou vycházku Kajinek či Winkelbauer (oba odsouzení na doživotí), budou mít dokonce vyhrazena místa ve VIP sektoru s pozvánkou na raut po skončení koncertu.

"Na rozdíl od mnohých dnešních muzikantů není u Rose Tattoo přívlastek ´kapela z ulice´ pouhým image. Každý člen skupiny prožil mládí v nuzných dělnických čtvrtí australských velkoměst a poznal kriminál na vlastní kůži," uvedl organizátor.

O bojích pouličních gangů, divokých pitek, lehkých ženách, ale i o opravdovém kamarádství je i většina jejich textů. „Týhle partě může posluchač zkrátka věřit!" řekl Kubík.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 75