Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fergie / foto: wallpaperbase.com

Zpěvačka Fergie bude prostitutka

Zpěvačka Fergie se opět objeví na filmovém plátně a dostane štavnatou roli prostitutky. Kočírovat ji bude režisér Rob Marshall, autor filmu Chicago.

Fergie je samozřejmě nadšená, ale zároveň se jí docela klepou kolena. Není divu, krom oscarového Roba Marshalla se bude plac hemžit samými zvučnými jmény: Daniel Day-Lewis, Nicole Kidman, Penelope Cruz a další. Film se bude jmenovat Nine, půjde samozřejmě o muzikál a Fergie si v něm zahraje prostitutku.

Když se prý dozvěděla, že si zazpívá duet se samotným Danielem Day-Lewisem, ztratila řeč. „Moje postava ho zavede do světa sexuality, je to velmi silná píseň,“ uvedla na adresu skladby Be Italian Fergie a dodala, jak moc je touto rolí nadšená. Zároveň je ale poněkud nervózní z kanonády hvězdných herců, kterou bude zanedlouho obklopena.

Natáčení začne v říjnu a Fergie si umanula být za každou cenu někde poblíž placu a snažit se očíhnout vše z hereckého arzenálu zmíněných es. „Chci pozorovat všechno, co ze sebe tihle skvělí herci na place vydají. Budu proto zřejmě tak tichá, jak jsem ještě při práci nebyla. Chci se dívat a učit se,“ poznamenala Fergie, vlastním jménem Stacy Ann Ferguson.

Kameru už zná
Několik hereckých příležitostí už za sebou zpěvačka má: například dobrodružný film Poseidon režiséra Wolfganga Petersena nebo béčkový drasťák Roberta Rodrigueze Grindhouse: Planet Terror.

Nine by mohla být příležitost dotknout se skutečných filmových výšin, neboť zmíněné filmy žádnou velkou díru do světa neudělaly. Ne, ani ten Rodriguezův hold grindhouseovým řezanicím ne, pan Hračička už natočil památnější snímky.

Krom hraní Fergie letos čeká i natáčení nového alba s domovskou kapelou Black Eyed Peas, s níž dosud nazpívala čtyři desky. Behind The Front, Bridging The Gap, Elephunk a Monkey Business. Vedle toho vydala také jedno sólové album The Dutchess.


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 150