Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Brian McFadden / foto: wallpaperbase.com

Brian z Westlife se pustil do gayů

Brian McFadden, někdejší zpěvák Westlife, hostoval v rádiu a hnedle si pustil pusu na špacír. Na mušce jeho vyřídilky se ocitli gayové.

„Chlap by neměl nosit růžovou, pokud není homosexuál. Tvrdit, že růžová je jen určitým odstínem červené, je to samé, jako chtít někoho přesvědčit, že homosexuál je jen taková odrůda muže,“ prohlásil McFadden mimo jiné v rozhlasovém pořadu na jedné novozélandské stanici a dle očekávání se kolem jeho promluvy strhl poprask.

Aktivisté z řad homosexuálů jej kritizují za homofobii a jeden z nich se nechal slyšet, že říkat podobné věci na veřejnosti by mohlo mít neblahý vliv na utváření světonázoru mládeže. „Když děti uslyší podobné věci říkat celebrity, dojdou k názoru, že je to naprosto v pořádku a budou to po nich opakovat.“

Loutková kapela
Pikantní na tom samozřejmě je, že jde právě o exčlena chlapecké vokální party, kterým bývá růžový status přiřazován jaksi automaticky. McFadden je ale zřejmě odbojář, neboť jako jeden z důvodů jeho odchodu z téhle výnosné továrny uvedl svou nechuť pořídit coververzi cajdáku Mandy.

Jenomže být členem podobné kapely znamená překousnout toho mnohem více. „Nikdy jsme nebyli respektováni jako umělci, protože jsme si nepsali vlastní skladby a neměli jsme kontrolu nad výsledkem. Byli jsme zkrátka něco jako loutky,“ posteskl si zpěvák, který by mimochodem rád uspěl na sólové dráze, ale víme, jak podobné akce končí. Samozřejmě pokud se nejmenujete Robbie Williams.

Zbytku Westlife to může být samozřejmě zcela ukradené, ti dál poblouzňují prepubertální dívenky svými nasládlými odrhovačkami a jeden neposlušný odpadlík na tom nezmění vůbec nic.

Ostatně, daří se jim to už od roku 1998, kdy je objevil Simon Cowell, jinak porotce X Factoru, American Idolu a dalších televizních reality show.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 112