Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Petr Bende / foto: Archiv

Petr Bende se snaží ve VKVčkách o comeback

Finalista jedné z řad SuperStar Petr Bende se rozhodl konečně pořádně šlápnout do byznysu. Kdepak rock a autorská tvorba, teď je na řadě znělka k primácké telenovele Velmi křehké vztahy.

Nebude ji zpívat sám, když romantika, tak jedině ve dvou. Bendeho doprovodí zpěvačka Dasha, jinak muzikálová hvězdička.

Autorem znělky je skladatel Petr Malásek a odvedl vskutku bezchybnou práci – jeho melodie je akorát tak jalová a přežvýkaná, aby ji bez problémů skously i nejkonzervativnější abonentky nekonečného opusu sester Bártových. Jen tak pro zajímavost, režijně se pod obrazový podkres znělky podepsala Mirjam Landa, která momentálně piluje jevištní adaptaci svého filmového debutu Kvaska.

Bude to comeback?
A aby toho nebylo dost, tak v samotném seriálu si zahraje i další muzikant Vojtěch Dyk, jinak člen kapely NightWork, kde mimo jiné účinkuje herec Jakub Prachař a syn slavných rodičů František Soukup.

Jak se zdá, Prima pokračuje ve své snaze zaujmout svými pořady především mladé publikum. Do Ošklivky Katky zapřáhla Ewu Farnou, teď ulovila Bendeho a nedávno také samotného předsedu Akademie populární hudby Petra Šišku, který je tváří reality show Nic než pravda. Dělá zkrátka všechno pro to, aby se zbavil i posledního zbytku respektu, který snad kdysi možná měl.

Zpět k Bendemu – úvodní melodii k VKV zažívá cosi jako comeback. Má sice za sebou dvě desky, ale opravdová superstar se z něj samozřejmě nestala. Alba pb a Život ve vteřinách.cz sice úplně nezapadla, ale dokážete si vybavit nějaký jeho opravdový hit?

Nakonec nejpamátnějším Bendeovým uměleckým krokem budiž jeho spolupráce s režisérem Marcelem Bystroňem na filmu Po hlavě do prdele, který dostal od kritiky za uši snad na všech frontách.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 72