Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
The Curious Case of Benjamin Button / foto: Paramount Pictures

Brad Pitt plešatý a seschlý

Malé, vyhublé tělíčko, na něm pak vrásčitá a plešatá hlava se zbytky bílých vlasů. Asi byste nesouhlasili, kdybychom takto popsali Brada Pitta. Jenže přesně takhle slavný hezoun vypadá ve svém novém snímku.

Již dříve jsme publikovali několik snímků z blížícího se filmu, nyní přinášíme další várku. Pohled je to opravdu působivý, takto Brada Pitta neznáme.

magazin.cz

 

Samotný herec nedávno přiznal, že nad rozhodnutím roli vzít dlouho váhal, nakonec však nabídku přijal. Zahrát si sešlého starce v hollywoodském dramatu Podivuhodný případ Benjamina Buttona pro něj bylo velkou výzvou. Důvod jeho váhání však nebyl v nepříliš přitažlivé image starce.

magazin.cz

 

„Vážně jsem to zpočátku nechtěl dělat. Mám už za sebou pár romantických rolí a do další se mi už nechtělo. Scénář byl opravdu úžasný, ale nezdálo se mi, že je to to pravé ořechové právě pro mne,“ uvedl herec, jehož nakonec přesvědčil až režisér David Fincher.

 

Příběh z pera F. Scotta Fitzgeralda popisuje muže, který se narodil jako osmdesátiletý a postupem času mládne. O to zajímavější je pak jeho love story s Cate Blanchett.

magazin.cz

magazin.cz

 

Kolem filmu je už nyní pořádný rozruch, v USA má premiéru na Vánoce. Všeobecně se soudí, že má snímek řádně nakročeno k Oskarům.

 

Dave Karger, komentátor respektovaného magazínu Entertainment Weekly, který má obvykle slušné informace ze zákulisí, prohlásil, že jde o jednoznačně oskarový film, při němž divákům klesne brada. „Myslím, že může posbírat až 11 nominací,“ doplnil Karger.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 470