Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Alice Cooper / foto: LiveNation

Alice, Iggy a Moby ve filmu

Na příští rok je naplánovaná premiéra filmu Suck, v němž by se měli krom jiných objevit Alice Cooper, Iggy Pop, Moby a Henry Rollins.

Podle všeho půjde o čistokrevný trash. O upírskou podívanou na pomezí komedie a hororu. O hudbu v něm samozřejmě nouze nebude, jak prohlásil režisér a scenárista v jedné osobě Rob Stefaniuk, vše se bude točit kolem rocku a výše jmenovaný výtečníci udělají všechno pro to, aby se stali slavnými.

Krom výše zmíněných si v Suck zahraje ještě další muzikant a ostřílený veterán filmového plátna Henry Rollins (pamatujete na jeho roli bachaře v Lynchově mystériu Lost Highway?) a Malcolm McDowell, kdysi hvězda Kubrickova Mechanického pomeranče a Andersonova Kdyby, pak spíše stálice béčkové videoprodukce.

A co jinak?
Režisér Stefaniuk je Kanaďan, původem herec-komik a pokud jde o režii, podílel se například na seriálu Můj přítel Monk o detektivovi sužovaném snad všemi možnými fóbiemi.

Pokud jde o trojici herecko-hudebních hvězd, kolem všech je momentálně poměrně živo.
Moby se nedávno přihlásil s novým albem Last Night, kde znovu objevil raveovou kulturu, Iggy Pop obnovil Stooges a hraje s nimi vynikající nadupané koncerty jak za mlada a Alice Cooper se připomněl novým a velmi dobrým albem Along Came A Spider, na němž vypráví hororový (jak jinak) příběh o masovém vrahovi se zvláštní zálibou v pavoučcích. Krom toho si za pár dní střihne koncert v Brně.

Pokud jde o jejich filmové zkušenosti, tak Iggyho jsme viděli například ve vyhuleném existenciálním westernu Dead Man nebo v mistrné krátkometrážní hříčce Kafe a cigára – Někde v Kalifornii. Obé pod taktovkou Jima Jarmusche. Cooper si zahrál například v Carpenterově Prince Of Darkness a Moby se objevil v seriálu Saturday Night Live.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 68