Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lunetic / foto: Shutterstock

Comeback Lunetic v přímém přenosu!

To musíte vidět! Návrat skupiny Lunetic na scénu je největší události podzimu! A koná se již dnes!!!

Pódium připraveno, světelná, laserová a dokonce i pyrotechnická show je v pohotovosti a od comebacku Lunetiků nás dělí jen několik hodin.

Lístky jsou stále k dostání!

Ještě dnes se dají do 17:30 koupit lístky v předprodeji v prodejně NORTHTEL, Moskevská 27/14 (vnitřní areál), Liberec. A zároveň taky poslední možnost, kdy dát za lupen 200 Kč. Na místě potom budou k dispozici lístky za 250 kaček. Koncert Lunetic comeback po deseti letech začíná v Liberci v Líbímseti klubu ve 20:00.

K tomu všemu si samozřejmě můžete pořídit all Inclusive vstupenku a popíjet gratis, co se do vás vejde!

Pro ty z vás, na které se nezbude vstupenka a nebo to máte opravdu daleko a nedostanete se dnes večer do Liberce, a přesto byste si koncert rádi užili, máme opravdu unikátní nabídku. Na stránkách www.libimseticlub.cz poběží dnes večer přímý přenos koncertu přímo z Libereckého Líbímseti klubu!

Zájemci o zítřejší koncert v Kamikaze All Inclusive Clubu nezapomeňte zítra včas vyrazit do fronty na vstupenku! www.kamikazeclub.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 216