Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Chinaski / foto: Shutterstock

Blíží se výprodej loňského roku

Výsledky zavádějícím způsobem pojmenované ankety – titul Deska roku by měl svědčit o kvalitě, nikoliv kvantitě – budou vyhlášeny 11. února v Divadle Hybernia. Pojďme se podívat, který výtečník toho loni prodal nejvíc.

Tři nominace mají Chinaski – nejprodávanější DVD, nejhranější skladba v rádiích a nejprodávanější umělec na netu, dvě získala mladičká Ewa Farna – nejprodávanější zpěvačka a nejprodávanější DVD, po dvou obdržel Marek Ztracený – hoch s kravatou má jedno z nejprodávanějších alb a hrála ho nejvíc rádia, čemuž se nelze divit.

Nohavica zvedá laťku
Slušně si vede X Factorem políbený Jiří Zonyga, jehož debut Kus cesty zbývá je mezi nejprodávanějšími debutovými alby.

Děs a hrůzu vyvolá pohled na nominace nejprodávanějšího zpěváka, kde se tísní 50 hitů Karla Gotta (oni je ještě fanoušci doma nemají?), Největší hity Jiřího Zmožka (pan Peterka má své ovečky vycepované, ale kde zůstali paní Eva a pan Václav?) a laťku kvality z bláta zvedá Ikarus Jaromíra Nohavici, který sice v jeho diskografii nepatří k nejsilnějším, ale tady září jako večernice.

Kuriózní je pohled na trojici nejprodávanějších alb, kde se ve společnosti nářezových alb Black Ice od AC/DC a metallikovské Death Magnetic tísní soundtrack Mamma Mia!

Jistota je jistota
Slavnostní večírek, na němž budou vyhlášeny jistě napjatě očekávané výsledky, proběhne za účasti nestorů kvalitní a vkusné televizní zábavy: voničku melodií, zpěvu a tanců předvedou Lucie Vondráčková, Monika Absolonová, Gipsy.cz, nezbytný Petr Kolář a další.

Ceny budou předávat význačné osobnosti televize Prima a záznam poběží 17. února tamtéž. Přejeme ostrý obraz a dobrý zvuk a... těšíme se na Anděly.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 29