Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pořad Nahá jsi krásná / foto: TV Prima

Nahé ženy a brutální šéfkuchař na Primě

Čeká vás brutální šéfkuchař, který kdekoho rozpláče, ale možná postaví nejednu krachující hospodu znovu na nohy. Taky uvidíte nahé ženy, které teprve před kamerou zjistí, že i nahé jsou krásné. To jsou novinky na TV Prima.

Ano, šéfe! Abyste v hospodách nejedli blafy!
Už od 5. března se můžete dívat každý čtvrtek ve 21:20 na hospodskou genocidu vedenou mistrem ve svém oboru, šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem z Café Imperiál. Na webu Primy diváci doporučovali špatné restaurace a do některých z nich se drsný šéfkuchař vypravil, aby jim během jediného týdne dal za vyučenou a zkusil jejich podnik znovu postavit na nohy.

magazin.cz

Quo vadis, česká gastronomie?
Padnou výpovědi, propláče se nejeden kapesník, sprostá slova tu budou lítat vzduchem stejně často jako špatná jídla do koše. Zdeněk Pohlreich jako česká verze drsného britského šéfkuchaře Gordona Ramseyho navrhne nové menu, v kuchyni zavede nové pořádky a naučí kuchaře lépe vařit.

magazin.cz

Po měsíci se do restaurace podívá skrytá kamera a podle toho, co tam uvidí, se drsný šéfkuchař rozhodne, zda tomuto podniku udělí své doporučení, které zní: Ano, šéfe!

magazin.cz

„Má filozofie vaření se může zdát překvapivě jednoduchá. Zní: ‚Kupuj to nejlepší a dělej s tím co nejméně.´ Myslím, že se dnes věnuje příliš mnoho pozornosti vizuální stránce, bezduchým oblohám a špatným omáčkám. Porce jsou příliš velké a jídlo často vypadá lépe, než chutná, což je pro mne v gastronomii to největší zklamání,“ říká Pohlreich.

magazin.cz

Nahá jsi krásná. Triky pro sebevědomí
Od 24. února každé úterý ve 21:20. Nová vzrušující show je určena nejenom ženám. S jedním z našich nejlepších kadeřníků Liborem Šulou to bude výprava to světa žen, které si moc nevěří, ale i bez drastických diet či plastických operací možná zjistí, že i nahé před zrcadlem se najednou samy sobě líbí.

Ostatně, i sám Šula s úsměvem přiznal: "Někdy jsem do nich napumpoval toho sebevědomí příliš. Až se mi zdálo, jestli jsem to nepřehnal."

magazin.cz


Všechny ženy jsou krásné, ale jen málokterá tomu věří…

Kudrnaté ženy by chtěly mít rovné vlasy, ty s rovnými zas kudrnaté. Brunetky závidí blondýnkám a naopak. Silnější dámy pláčou nad vyhublými modelkami a ty zas možná občas doma poslouchají, že není na co sio sáhnout. Přitom každá žena má svou krásu, jen ji najít.

Vládne kult dokonalosti, krásy, vyzáblosti a je těžké mít se ráda, když jste obyčejná ženská. Nový pořad má pomoci několika ženám najít ze sebe to nejlepší a získat zpět ztracenou sebedůvěru.

magazin.cz

Módní návrhář Yves Saint Laurent kdysi řekl, že nejkrásnějším oděvem pro ženu jsou dlaně milujícího muže. „A pro ty, které to štěstí nemají, jsem tu já,“ vypointoval tuto okřídlenou nepravdu génius módy. V našich zeměpisných šířkách se bude ženám věnovat Libor Šula, který postupně (možná) objeví krásu šestnácti žen.

16 žen, 16 příběhů. Nakonec akty!
Každý díl zahájí medailonek jedné z žen a diváci se seznámí s tím, co tu kterou ženu konkrétně trápí. Epizody se budou zabývat konkrétními problémy – břicho, stehna, strie apod. Moderátor konfrontuje ženu s jejím obrazem v zrcadle. Žena se musí svléknout do spodního prádla a na konci dílu už bude dokonce nahá a nafotí umělecké akty!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 244