Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Futurama / foto: Shutterstock

Prima bude cool s kultovní Futuramou

50 blondýnek proti jednomu muži, zhypnotizovaní soutěžící bojující o pořádný balík peněz a kultovní seriál Futurama. I to vás čeká na jaře na Primě.

magazin.cz

Jeden muž a 50 inteligentních blondýnek
Vědomostní show Nepodceňuj blondýnky uvidíte každý pátek v osm večer, poprvé 6. března. Přesvědčíte se, zda jsou předsudky o blondýnkách pravdivé či nikoli. Proti nim se postaví jeden jediný muž a ukáže se v praxi, jestli chlapům v bezprostřední blízkosti blond hřív opravdu strmě klesá IQ, jak říkají výzkumy.

Pokud vyzyvatel z řad mužů proti blonďatým kráskám uspěje a porazí je, může si odnést až 1 000 000 korun. Pořadu bude moderovat herec Miroslav Šimůnek.

magazin.cz

Má barva vlasů vliv na přirozenou inteligenci?
Do této soutěže se vybíraly blondýnky v castingu, jejich přirozená barva se však nezkoumala, takže bůhví, zda mají všechny opravdu plavé lokny. Z více než tisícovky zájemkyň jich zbylo 50, kromě blond vlasů ale musely prokázat i přirozenou inteligenci a dostatek sebevědomí.

Podle těch, kteří soutěž připravovali, jde "o typické blondýny, které se tak chovají, jednají, myslí". Tak uvidíme, každopádně v padesátce je třeba letuška, policistka i ředitelka mateřské školy, ale vedle nich také go-go tanečnice...

magazin.cz

Soutěž Nepodceňuj blondýnky pochází z Holandska, loni tento formát získal třetí místo na televizním veletrhu v Cannes v kategorii zábavných televizních pořadů. Blondýnky už bojovaly s muži třeba v Itálii, Řecku, USA, Rumunsku, Turecku či Rusku.

magazin.cz


Vím, cos dělal v pátek

Každou neděli v 8 večer můžete od 8. března sledovat novou soutěž, ve které půjde o hypnózu. V castingu si tvůrci pořadu vybírali tzv. hypnabilní osobnosti, tedy lidi, kteří jsou lehce zhypnotizovatelní.

magazin.cz

Každý soutěžící je na jeden celý den zhypnotizován a hypnotizér mu poroučí, co má dělat a jaké informace si má vsugerovat. Z hypnózy si soutěžící vůbec nic nepamatuje, za pár dní ale musí ve studiu zkusit hádat, co a jak v hypnóze vlastně dělal. Když se mu to povede, může vyhrát hodně peněz. Moderátorem soutěže je herec Lukáš Hejlík.

magazin.cz

Zhypnotizovaní soutěžící se zamilovávají, mluví se zvířaty, tančí, zpívají jako filmové hvězdy, nebo si třeba myslí, že dokáží pilotovat letadlo. Hypnotizovat je bude slavný český hypnotizér Jiří Zíka. Tahle soutěž u nás zažije světovou premiéru. Nikde na světě se dosud nevysílala, natočil se jen pilot a to je všechno.

magazin.cz

Nic než pravda nově
Pořad Nic než pravda už znáte, ale druhá série prý bude jiná. Moderátor Petr Šiška zůstal, ale objeví se tu třeba dvě křesla pro hosty, kteří budou muset bojovat bok po boku, zalže-li jeden, vypadnou oba. Někteří z patronů soutěžících si vyzkouší i detektor lži a také budou mít možnost vyhrát 10 000 korun.

magazin.cz

V první sérii byla nejvyšší výhra 200 000 korun, dá se tu ale vyhrát i 5 000 000 korun. “Druhá série nabídne ještě více překvapivých lidských příběhů. O napětí určitě nebude nouze,“ láká Šiška.

BINGO! Těšte se na Futuramu
Na jaře také Prima rozjede nový kanál Prima Cool, který bude podle představitelů televize cílený na mladší diváky. "Chceme získat nové diváky, proto jsme upustili od plánů na kanál zaměřený na ženy a chceme rozjet Cool, který bude lákat hlavně mladé," uvedl šéf Primy Marek Singer.

magazin.cz

Televizní pořady na nové stanici budou více zaměřeny na mladé muže, ale i dívky si prý přijdou na své. Obě pohlaví nejspíše uvítají kultovní kreslený seriál pro dospělé Futurama, který se po letech čekání a internetového stahování konečně dostane i na televizní obrazovky.

magazin.cz

Vedle Futuramy se na Cool v budoucnu objeví třeba i jackass kousky... Nejspíš je na co se těšit.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 271