Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Podívejte: Simpsonovi mají novou znělku

Trvalo to devatenáct let. Až letos proslulý seriál o rodince ze Springfieldu přichází se zbrusu novou úvodní znělkou. Poprvé v historii The Simpsons.

Tahle znělka je legenda. Ale i legendy občas musejí na facelift. To se stalo i tentokrát. Tvůrci pořadu zasáhli do slavné znělky proto, že seriál přechází na formát HD. Zřejmě bylo potřeba místo fanfár dodat Simpsonovým novou šťávu, jakkoliv můžeme polemizovat o tom, zda ji potřebují.

 

Jak je ale u Matta Groeninga zvykem, není mu nic svaté. A tak si nová znělka z formátu HD samozřejmě i trošku utahuje. Zároveň ale využívá všech jeho možností. Změny nejsou až tolik rozsáhlé, všechny dobré fóry zůstávají, ostatně diváci jsou na ně zvyklí, jen dostali novější háv. Přibylo však několik scén.

 

Je nutno podotknout, že druhá polovina intra je bonus. Tak dlouhá normálně znělka nebude, pravidelně se odvysílá jen první její část.

 

Novou znělku už si prohlédlo od jejího umístění na YouTube přes milión fanoušků, kteří ji přijali se smíšenými pocity. Některým se líbí, jiným ne. Co si o ní myslíte vy? 

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 033