Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ewa Farna / foto: korzo

Kvůli čemu brečí Ewa Farna

Zpěvačka Ewa Farna, o níž se mluví jako o budoucí nástupkyni Lucie Bílé, má zase o ocenění více. Patnáctiletá hvězdička uspěla v anketě Deska roku, získala cenu za nejprodávanější DVD s názvem Blíž ke hvězdám.

Ewa neskrývala radost. Ve své kategorii porazila takové hvězdy jako Kabát nebo Chinaski. Dokonce nechybělo mnoho a rozbrečela se štěstím stejně jako na předávání cen Českého slavíka. Slzy by opět tekly proudem, Ewa Farna je prostě velmi emotivní.

magazin.cz


"Nejde říct, jestli z toho mám větší radost než ze Slavíka, prostě je to jiné. Jedno je ale jisté, narozdíl od Slavíků jsou tohle čistá fakta. Slavík je spíš o vkusu, tady jde o reálnou statistiku prodaných desek," řekla Farna.

 

"Jde tu samozřejmě i o ten vkus, že si člověk koupí nebo vypálí to, co se mu líbí. Já jsem hlavně ráda, že se desky prodávají, dělá mi to ohromnou radost," svěřila se rodačka z Třince.

magazin.cz

 

Ohlíží se zpět
Přestože za sebou Ewa nemá ještě dlouhou kariéru, některé věci ji už přivádějí do nostalgie. A nutí ji do pláče.

"Když se třeba dívám na vítězné DVD, stýská se mi po těch koncertech. To byl právě jeden z důvodů, proč jsem se na Slavících rozplakala. Uvědomila jsem si to a celý svět se mi protočil před očima. Neudržela jsem se a rozbrečela jsem se, bylo to strašně emotivní.“

 

„Mám z toho všeho velkou radost, a kdyby se náhodou něco změnilo, mám alespoň takovouhle památku," tvrdí zpěvačka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 211