Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michael Jackson / foto: forum.comingsoon.it

Král plastických operací se vrací. Naposledy?

Michael Jackson právě neprožívá nejšťastnější období své kariéry: v práci se nedaří, média už ho málem pohřbila, ale Jacko se nevzdává. Ohlásil, že se vrací na koncertní pódia. Hodlá uspořádat deset koncertů v Londýně.

Nedávno si v tamní 02 Aréně zahráli nakrátko znovusjednocení Led Zeppelin s mladým Bonzem za bicími a teď si na halu s kapacitou 20 000 lidí troufá někdejší král popu Michael Jackson. Nedávno to oznámil svým fanouškům a zároveň se nechal slyšet, že půjde o jeho poslední koncerty v Londýně. Proč? Prostě to tak je. Podobně je to u Michaela se vším.

Lístky se budou prodávat od 13. března, koncerty by měly začít v červenci a Jackson se nechal slyšet, že bude zpívat písničky, které chtějí jeho fanoušci slyšet. Tak to je. Prostě to je tak.

Nedávno se sice spekulovalo, že božský Míša je finančně na dně a zdravotně na umření, ale absolvoval prý na padesát (!) lékařských prohlídek a konzilium se usneslo, že je dostatečně zdráv, aby si mohl střihnout vystoupení.

Naposledy zpěvák vystoupil v roce 2006 u příležitosti předávání cen World Music Awards, ale byl natolik ztrémovaný, že nebyl ve stavu odzpívat pecku Thriller.

Kolikátý comeback?
Co se týče koncertů, naposledy o sobě dal vědět v roce 2001, kdy vyšlo jeho zatím poslední album Invincible, které ale skončilo komerčním fiaskem. Podobně dopadly i jeho následující pokusy o comeback.

O nové desce se spekuluje rovněž, prý by měla vyjít letos, ale kdo ví. Jackson má od jisté doby trochu jiné starosti než skládat hudbu, především musí řešit svou ne zrovna růžovou finanční otázku.

Prapodivným vystupováním na veřejnosti a čím dál hrůznějším zevnějškem to taky moc nenarovná. Buď jak buď, ryčících fanoušků se na jeho prohlášení o koncertech sešlo dost a jásali nadšeně i navzdory tomu, že se jejich idol opozdil o nějakou hodinku a půl.

A ještě jednu věc byste měli vědět, Jacko vás všechny miluje, chová vás ve svém srdci. Proč? Prostě to tak je. Je to tak...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 456