Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie / foto: Shutterstock

Blondýna Angelina Jolie. Sluší jí to?

Hollywoodská hvězda Angelina Jolie je jednou z nejvýraznějších žen planety. Její plné rty, výrazné oči, sexy postava i tmavé vlasy jsou jasnými poznávacími znaky. Teď ale překvapila, když se objevila jako blondýna.

V nové filmové úloze agentky CIA se ukáže v několika podobách. Natáčení filmu Salt začalo dnes v New Yorku a Angelina se hned předvedla ve dvou různých parukách. V jedné tmavé, což by nebylo tak překvapivé, ale i v blonďaté. A to už zajímavé bylo. Jak to Angelině seklo jako blondýnce?

magazin.cz

 

Obě paruky s dlouhými rovnými vlasy rámovaly její obličej a dávaly tak vyniknout jejím „ochranným známkám“ – rtům a očím. V obou však vypadala zcela odlišně, píše reportér Daily Mailu. Zatímco v havraní paruce to byla typická osudová žena, femme fatale, blond vlasy změkčily výraz tváře, Angelina v ní vypadala spíše jako obchodnice.

magazin.cz

 
Útěk za důkazy neviny

Herečka hraje hlavní roli Evelyn Salt, což je důstojnice CIA, která je jedním přeběhlíkem označena jako spící ruský agent v Americe a musí dostatečně dlouho unikat svým kolegům, aby měla čas dokázat svou nevinu.

 

„Je to žena, u níž nikdy nevíte. Lidé, kteří si myslí, že ji znají, mohou mít pravdu, nebo se mohou mýlit,“ říká o postavě Evelyn Salt producent snímku Lorenzo di Bonaventura.

 

Původně měla být hlavní postava mužská, jmenovat se Edwin A. Salt a měl ji hrát Tom Cruise. Ale poté, co Angelina projevila o roli zájem, byl scénář přepracován.

 

Podle informací ze zákulisí nebylo potřeba do materiálu tolik sahat. Angelina má navíc v Hollywoodu skvělou pověst jako protagonistka akčních filmů. Objevila se v sérii o Laře Croft, zahrála si v Pan a paní Smithovi či Wanted a je jednou z mála hereček, které si razí cestu do dlouho výsostného teritoria mužů.

 

Na chvíli zakotví v New Yorku

Po dobu natáčení se celá rodina, která je zvyklá cestovat a často se stěhuje z místa na místo podle potřeb filmařů, přesunula do New Yorku. Brad Pitt i šest dětí, ať už vlastních či adoptovaných, bude s Angelinou pobývat v luxusním milionářském domě na Long Islandu.

 

K dispozici tam budou mít vlastní bazén, soukromou zátoku, dvě přistávací plochy pro helikoptéry, soukromou marinu, tělocvičnu či kadeřníka. V samotném domě je pak 25 pokojů, včetně osmi ložnic a 12 koupelen.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 114