Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fate Magazine / foto: Fate Magazine

Nový singl Fate Magazíne. Stahujte zdarma!

FATE MAGAZINE posílají do světa druhý singl „Barevná“ ze svého úspěšného cédéčka Better Way. Zanedlouho zahrají také v libereckém Líbímseti All Inclusive Clubu. Vše se odehraje už 13. března.

První deska kapely Fate Magazine nazvaná Better Way vyšla na začátku listopadu loňského roku. A hned první skladbě nazvané „Každou vteřinou“, kterou se rozhodli nasadit do rádií a hudebních pořadů, se dařilo dobýt éter. Prakticky v „každé vteřině“, kdy jste si zapnuli rádio či hudební televizi, narazili jste na Fate Magazine.

 

 
Nejdříve u nás

Fate Magazine právě teď posílají svým fanouškům další pecku „Barevná“. Líbímseti.cz vám přináší tento singl exkluzivně ke stažení, ještě než se rozletí do světa! Brzy by se k němu měl natáčet i videoklip.


Máme také čerstvé informace, že se na kapelu můžete letos těšit na spoustě letních festivalů. Ovšem pokud nehodláte čekat, přijměte pozvání na jedinečný koncert v Líbímseti klubu v libereckém Centru Babylon.


Fate Magazine Live! a singl „Barevná“ naživo (a všechny další písničky) si můžete poslechnout 13. března od 20 hodin.


Více informací k akci najdete na webu klubu www.libimseticlub.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 56