Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nahá bisexuálka Lady GaGa. Jen v bublinkách

S ničím se moc nemaže, nedávno se nechala nafotit skoro nahá pro časopis Rolling Stone. Byla oděna jen do bublinek z bublifuku. Tahle třiadvacetiletá popová hvězda prostě ví, jak zaujmout.

Raketový start téhle dámy jasně říká světu, že před námi nestojí nějaká ufňukaná panenka. Fakt, že se teď objevila na hlavní stránce prestižního časopisu Rolling Stone a klidně si k té příležitosti nevzala víceméně nic na sebe, to jenom potvrzuje. Na tuhle holku jen tak někdo nezapomene.

Oděna pouze do plexisklového korzetu a několika dobře umístěných bublin se GaGa jistě zapsala do povědomí i lidem, kteří se o její existenci do té doby vůbec nezajímali. Být na titulce hudební Bible a ještě k tomu tak, jak vás pánbůh stvořil, to je dobrá trefa. Vypadá trochu jako vosková panenka, i díky mrtvolnému nicneříkajícímu výrazu, který pěkně ladí s vizáží nakudrnatělé disko divy ze 70. let.

magazin.cz

Kromě mého táty si o mě každý může myslet, co chce
Lady GaGa, jejíž skutečné jméno je Stepfanie Germanotti, v rozhovoru pro časopis řekla, že je jí úplně ukradené, co si o ní lidé myslí, ale prý by ji zničilo, kdyby si o ní a její práci myslel cokoli špatného její otec. To by ji zničilo.

„Nemyslím si, že vypadám a chovám se jako ty roztomilé popové zpěvačky, které svým tatínkům musejí dělat radost, já doufám měním názor lidí na to, co je a není sexy.“

Pobuřující zpěvačka, která teď randí s muzikantem zvaným Speedy, připustila, že je bisexuální. Prý je to část její osobnosti, která její chlapce poněkud znervózňuje. „Speedy si myslí své, ale nemyslím si, že by se najednou zítra ráno probudil a řekl mi, že mě už nemiluje,“ říká a dodává, že samoty se nebojí. „I když jsem sama, jsem v pohodě. Když mohu, někoho si najdu, když ne, jsem klidně sama.“

GaGa miluje trikoty
GaGa měla tu čest stát modelem na hlavní stránku Rolling Stone proto, protože prodala více než 10 milliónů singlů. Její debutové album „The Fame“ bylo celé inspirované jejím vztahem s heavymetalovým bubeníkem jménem Luke a její nový singl se jmenuje Paparazzi.

Byl to pro ni úspěšný rok, lidé už si tuhle ženu jako by vystřiženou ze starých časopisů ze 70. a 80. let plných trikotů a podobných nevkusáren pamtují. GaGa prostě trikoty miluje a nosí je vždy a všude. Tedy samozřejmě pokud si zrovna neoblékne pouze bublinky a plexikorzet.

Líbí se Madonně i Mansonovi
Zaujala i popovou královnu Madonnu, která přišla na její koncert v New Yorku. Gotický roker Marilyn Manson řekl, že je z té GaGa celý gaga, i když zároveň randí s krásnou herečkou Evan Rachel Wood. Možná nosí málo trikotů. Protože když zpěvák poprvé viděl videoklip k písničce „Paparazzi“, ve kterém trikotová královna líbala jakéhosi chlapíka, Manson prý řekl: „Chtěl bych být jím. Ta holka je chytrá je skvělá muzikantka, skvělá zpěvačka. Navíc se při práci směje, tak to rád dělám i já.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 132