Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Další slavný návrat: Melrose Place!

Populární televizní limonáda Melrose Place se v 90. letech minulého století stala opravdovým popkulturním fenoménem. Zasáhla prakticky celý svět, tedy i české domácnosti. V září se vrací na obrazovky.

Od poslední sedmé řady uplynulo deset let, Melrose Place se naposledy vysílalo v roce 1999. Nyní přichází seriál v novém hávu, stejně jako jiný remake Beverly Hills 90210 se objeví v programu menší televizní stanice CW. Tvůrci přitom slibují, že přes nové herecké obsazení půjde opět o příběhy z „nejskandálnější adresy v Hollywoodu“.

 

Producenti věří, že k seriálu přilákají nejen nostalgické fanoušky staré série, ale i nové diváky. „Byli jsme velkými fanoušky původní verze, když jsme chystali naši verzi, chtěli jsme vzdát hold původnímu seriálu, ale zároveň vytvořit vlastní show s novými charaktery,“ uvedl Todd Slavkin, jeden z výkonných producentů seriálu.

magazin.cz

 

Které známé tváře uvidíte?

Jak už je u CW zvykem, i do Melrose Place se vrátí některé známé tváře. Například Thomas Calabro jako doktor Michael Mancini či Laura Leighton jako Sydney Andrews. Očekává se, že v hereckém týmu bude i Josie Bisett. Největší hvězdou nové verze má být herečka a popová zpěvačka Ashlee Simpson-Wentz.

magazin.cz

 

Slavkin nevyloučil, že v budoucnu se v obnoveném Melrose Place objeví další hvězdní členové původního obsazení. „Například pro Heather Locklear máme vždy dveře otevřené,“ uvedl.

 

K obnovení Melrose Place přivedl stanici CW úspěch sesterské show z 90. let Beverly Hills 90210, která je nově uváděna jen pod názvem 90210. Začala se vysílat loni v září a měla v zámoří dobré výsledky. Šéfové CW si však více slibují od prodejů do zahraničí, o seriál už projevilo zájem 179 zemí. A podobné výsledky má přinést i Melrose Place…

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 29