Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Youtube

Sexy Salma Hayek má vousy jako Krakonoš

Aneb pro roli se musí ledacos obětovat....

Salma Hayek vždy platila za jednu z nejvíc sexy hereček Hollowoodu. Dokonce i když hrála mexickou malířku Fridu Kahlo, která proslula vším možným, jen ne krásou a Hayeková se jí po mnoha úpravách vzhledem velice přiblížila, jedno zakrýt nedokázala - sex appeal z ní kapal jak voda z vodníka.

Ale v nové fantasy Cirque du Freak: The Vampire's Assistant, kde hraje Madame Trusku jí to nějak nesluší. Asi to budou ty fousy. Zatímco Frida nosila pod nosem jen malý knír, Madame Truska má bíbr hodný Krakonoše.

magazin.cz

O čem připravovaná hororová fantasy je? Jde o volnou adaptaci dvanáctidílné ságy irského spisovatele Darrena O'Shaughnessyho The Saga of Darren Shan. Jsou naplánované čtyři filmy, přičemž každý by měl shrnovat tři knihy.

Seznámíme se s teenagery Darrenem a jeho kamarádem Stevem, kteří najdou tajemný plakát, který jim umožní vstup do panoptika zrůd. Nejdříve vše považují za podvod, ale záhy pochopí, že se ocitli mezi skutečnými vampíry. Darren se nechá zasvětit jako učedník upíra Lartena Crepsleyho. Ale s novými schopnostmi se o něho rozpoutá boj mezi dvěma klany nesmrtelných...

Film pod názvem Upírův pomocník má být v březnu příštího roku uveden i do našich kin.

Podívejte se na trailer:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 63