Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Flo Rida / foto: officialflo.com

Raper Flo Rida zaútočí v Brně

Flo Rida, stoupající hvězda americké scény, vystoupí poprvé v Česku! Nenechte si ujít Laser Show Hall v brněnském Bobycentru!

magazin.cz
Listopadový měsíc pro naše končiny nebývá měsícem zrovna dvakrát přívětivým. Tmavé dny, dlouhé noci, deštivá odpoledne a hlavně veskrze chladné období, znáte to. Jenže vám se již brzy naskytne jedinečná příležitost, jak si během jednoho z listopadových večerů přece jenom užít pořádné horko. A to horko až ze zámořské Floridy dovezené, protože právě naše středoevropské končiny dokázaly i přes svůj podzimní nečas přilákat nepřehlédnutelné jméno současné americké scény, kterým bezesporu je Flo Rida!

Vlastním jménem Tramar Dillard, který se však rozhodl reprezentovat svou domovskou Floridu pod pseudonymem Flo Rida, nepůsobí na rapové scéně příliš dlouho, přesto však jeho jméno patří k těm v současnosti nejznámějším.

Ještě než se v roce 2008 dostal do širokého povědomí veřejnosti díky hitu Low, působil a na svých skills pracoval v partě, která si říkala 2 Live crew. I díky domu se jeho jméno následně začalo objevovat na spoustě mixtapů, které se šířily americkými ulicemi i nekonečnou sítí internetu.

Netrvalo dlouho a Flo Rida se rozhodl nahrát jeden ze svých nejúspěšnějších tracků, v němž se zároveň už také objevil vedle v té době už nemálo známého T-Paina. Šlo tedy o zmiňovanou pecku Low, která se dokázala udržet na první pozici zaoceánského žebříčku dlouhých deset týdnů!

Hit Low:

Flo Ridův debut Mail On Sunday, z něhož kromě Low pochází také povedená kolaborace s producentským mágem Timbalandem Elevator, na sebe nenechal dlouho čekat. V současné době má však Flo Rida za sebou vydání desky druhé, dostala název R.O.O.T.S a právě z ní bude pocházet ta větší část tracků, které uslyšíte na rapperově brněnském vystoupení. Toto album už dokázalo přilákat na seznam hostů taková jména jako Akon, Nelly Furtado, Ne-Yo nebo Wyclef Jean.

Pilotním a opět velice úspěšným songem R.O.O.T.S. se stal Right Round, který svou oblíbenost mezi Flo Ridovými fanoušky potvrdil šesti týdny na vrcholu tzv. Hot 100. Kromě práce na svých vlastních albech již delší dobu neodmítá Flo Rida pozvánky do tracků i dalších známých rapperů, jakými jsou např. Busta Rhymes, Brisco, Rick Ross či Talib Kweli. Tyto spolupráce se prostě nedají podceňovat.

magazin.cz
Aktuálně probíhající Flo Ridova tour promuje, jak již bylo řečeno, jeho druhý studiový počin R.O.O.T.S., odstartovala ve Spojených státech a po zastávkách v britském Bristolu a něměcké Bochumi se 19. listopadu přivalí i k nám. Nechte se zlákat a užijte si vystoupení stoupající americké hvězdy, která, ač je na pohled drsným reprezentantem ulic floridského Carol city, dokáže svými texty pobavit a zaujmout ucho hladového posluchače i partychtivé tanečnice.

Pokud jste se tedy rozhodli, že si jediné Flo Ridovo vystoupení ve střední Evropě nenecháte ujít, určitě si zapamatujte datum 19. listopadu, kdy budete moci strávit večer v jeho společnosti. Laser Show Hall v brněnském Bobycentru dokáže přivítat na dva a půl tisíce zvědavých a party lačných návštěvníků, čeká vás tedy zajímavý hudební zážitek.

Lístky jsou k dispozici v předprodeji do konce října za akční cenu 299 Kč zde.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 210