Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Channing Tatum / foto: celebritywonder.com

Herecká nehoda. Krasavec Channing Tatum si opařil penis

Americký herec Channing Tatum málem přišel o "to nejdražší", když utržil rozsáhlé popáleniny na svém penisu.

Tatum, kterého u nás známe z filmu Veřejní nepřátelé, loni v říjnu natáčel ve skotských Highlands film z období římské nadvlády The Eagle of the Ninth. Z natáčení odjel v bolestivé agónii, když se ve studeném počasí snažil zahřát vařící vodou!

"Jediný způsob, jak se ohřát, byl polévat se horkou vodou smíchanou s ledovou vodou z řeky. Už jsme byli s natáčením hotovi, když se mě jeden chlápek ze štábu zeptal, jestli se ještě nechci zahřát na cestu. Nejdřív jsem nechtěl, ale pak si říkám ‚Proč ne?'" popsal Tatum svou otřesnou zkušenost.

"Problém byl, že ten muž uvařenou vodu zapomněl zředit. Takže mi filmovou výstroj polil vařící vodou. Jak jsem se snažil rozpálenou výstroj tahat od těla, fungovalo to naopak. Čím víc jsem tahal, tím níž mi voda zatékala. Natekla mi rovnou dolů a docela hodně jsem si opařil kůži na přirození."

Pět chlapů
Channinga, který své zranění popsal jako "tu nejbolestivější věc", jaká se mu kdy stala, z natáčení vezli rovnou do nemocnice. Ta však byla vzdálena hodinu cesty.

"Řekl jsem řidiči, který byl dříve členem speciální jednotky námořních sil, ‚Asi mě budeš muset omráčit, protože nevím, jestli tu bolest snesu. Prostě se po něčem natáhni a prašti mě do týla'," dodal herec pro časopis Details a se smíchem doplnil: "Pět chlapů si prohlíželo můj scvrklý, spálený penis."

Naštěstí se Tatum, který je ženatý se svou hereckou kolegyní Jennou Dewanovou, úplně vyléčil. "Jsem teď v pohodě. Můj penis je neskutečný! Stoprocentně se zotavil," uzavřel herec.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 292