Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: Shutterstock

5 tajemství sexbomby Megan Foxové

Málokterá herečka dnes budí takový zájem jako Megan Foxová. Pravdou je, že málokterá je tak krásná. Tahle holka se prostě povedla.

Možná není nejlepší herečkou pod sluncem, ale ve filmech jako Trója nebo Transformers ukazuje, že má před sebou slušnou kariéru. A zjev jí v ní rozhodně nebude překážkou. Nebudeme však opěvovat její ladné křivky a symetrickou tvář. Podíváme se na to, co o Megan ví jen její přátelé.

Samé tetování
Megan se snaží vypadat jako cudná holka s dobrým vychováním, ale těžko říct, co řekla její maminka na devět tetování, která má na těle. Sahají od shakespearovského motivu Krále Leara až po jméno jejího přítele, Briana Austina Greena, kterého můžete znát z Beverly Hills jako Davida.

Megan lituje jen jednoho svého tetování. Jedná se o jakýsi kultovní motiv, který se zrovna nepovedl, protože tatér při svém výkonu hulil trávu a podle Megan byl poněkud rozrušený. Výsledkem bylo větší množství napuštěného inkoustu než bylo záhodno.

Potomkyní Čerokézů
Megan Foxová nevypadá jako obyčejná holka, ona vypadá lépe než obyčejná holka. Tak to prostě je. A podle všeho za to vděčí hodně promíchané krvi, jež jí koluje v žilách. Odkazuje se na francouzské, irské a také čerokézské dědictví. Je to tedy částečně Indiánka.

Je i na kartičkách
Podobně jako se sbírají hokejové kartičky, můžete – především ve Spojených státech amerických – sbírat rovněž kartičky celebrit. Megan Foxová se přitom objevila ve zvláštní edici, která vyšla v roce 2008 a obsahovala kartičky čtyřiceti nejvýznačnějších hollywoodských hvězd. Výtěžek z prodeje šel naštěstí na charitu.

Skákala na laně
Výčet aktivit, kterým se Megan v mládí věnovala, připomíná seznam činností Chucka Norrise. Tedy skoro. Každopádně navštěvovala hodiny baletu, stepu, samozřejmě herectví a také výkonnostního skákání na laně. Neptejte se nás, co to je, ale určitě to bude velká zábava. Obzvlášť s Megan.

Zlomila rekord v plavání
Že je Megan sportovně nadaná, potvrzuje také její matka. Ta odněkud vytáhla diplom z Meganiných dětských let. Tehdy prý zlomila letitý rekord v plavání volným stylem v kategorií dětí do osmi let.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 63